Truca!938 861 215 Demana pressupost
empresas de merchandising barcelona

Graficser és l’empresa de marxandatge que necessites perquè la teva marca triomfi en la teva propera cita?

Després d’uns mesos d’aturada forçada a causa de la pandèmia de la COVID-19, són moltes les fires i esdeveniments que es reactiven i tornen a posar-se en marxa de cara al pròxim mes de setembre. En un format híbrid que combina la presencialitat amb el mode telemàtic i adaptant-se a l’escenari post-COVID, una quantitat important de congressos i fires ja han fixat les seves dates. Això comporta que moltes companyies comencin a treballar en la seva posada en escena en aquests grans aparadors i per fer-ho, necessiten una empresa de marxandatge  que els subministri tot allò que els fa falta.

A Graficser posem la nostra experiència de més de trenta anys en el sector del disseny i la impressió de tota mena de suports i estructures a la teva plena disposició perquè la teva participació en el pròxim esdeveniment, fira o congrés sigui un èxit. Tot el nostre extens catàleg de productes es pot adaptar completament a les teves necessitats i requisits d’imatge corporativa.

Els imprescindibles del marxandatge per a congressos

Segons l’Associació de Fabricants i Venedors d’Articles de Reclam (FYVAR), els articles promocionals i publicitaris fabricats per les empreses de marxandatge tenen una vida útil de 6,6 mesos, temps durant en el qual canvien de mans i per tant, són vistos per més d’una persona. D’aquí la seva importància i que les grans companyies tinguin tant en compte els petits detalls que regalen a aquells que els visiten durant fires, congressos o esdeveniments. Aquests objectes, pensats per donar a conèixer, promocionar o recordar una marca solen tenir un cost reduït i l’impacte que generen és considerable i notori.

Alguns exemples de marxandatge per a congressos que donen molt bons resultats són els bolígrafs, els caramels personalitzats, les bosses, els USB’s, entre d’altres. Un bolígraf és un objecte útil, funcional i que no ocupa massa espai. Difícilment algú rebutjarà un bolígraf quan se li regala, ja que és un producte que “sempre va bé tenir”. A més a més, a Graficser et podem oferir moltíssimes opcions de bolígrafs personalitzables amb el teu logotip, eslògan comercial o colors corporatius a un preu molt competitiu.

Quelcom semblant passa amb els caramels personalitzats. Encara que s’ofereixin a algú a qui no li agraden, molt probablement els agafarà i se’ls guardarà a la butxaca o a la maleta per més tard oferir-los a una altra persona. 

T’animem a visitar la nostra web i a descobrir la infinitat de regals publicitaris que et podem personalitzar.

Cuida la teva imatge corporativa als esdeveniments

Amb tenir cura dels detalls que oferiràs als visitants durant l’esdeveniment no n’hi ha prou, també és vital cuidar la imatge corporativa que projecta la teva empresa en tot allò que hi hagi a la fira o esdeveniment: l’espai on estiguis, el material amb què treballaràs allà, les persones que estan representant la teva empresa, la senyalització de l’espai de què disposes… Ja veus que s’han de tenir en compte molts aspectes perquè tot sigui un èxit. A Graficser volem donar-te un cop de mà i ajudar-te repassant alguns dels elements que no pots deixar-te de cap de les maneres.

  • Lanyards. Són essencials per identificar els membres de la companyia que participen en l’esdeveniment. A Graficser podem personalitzar-los amb el color i el logotip de la teva empresa. Tenen un cost molt assequible i són reutilitzables. 
  • Roba corporativa. La imatge personal dels treballadors de l’empresa que estaran a l’estand és molt important per donar una bona imatge de la companyia, crear cohesió de grup i perquè els visitants puguin identificar-los fàcilment a l’hora de demanar informació. A Graficser et podem assessorar a escollir i personalitzar les diferents peces de vestir que portarà el personal. Algunes d’aquestes peces poden ser els polos, les camises, les americanes, els pantalons, les maletes, sense deixar-nos les sabates còmodes per poder aguantar les llargues jornades firals.
empresas de merchandising para ferias
congresos
  • Targetes de visita. Malgrat que cada cop siguem més digitals i la tecnologia tingui un pes important en el dia a dia de les empreses, les targetes de visita han sobreviscut a la digitalització i segueixen sent essencials. A Graficser ens podem encarregar de la impressió i fins i tot, del disseny de les teves targetes de visita d’acord amb la teva imatge corporativa.
  • Roll-ups. Són també un dels clàssics dels esdeveniments i fires. Dins dels estands gairebé sempre n’hi ha un amb el logotip de l’empresa, amb el darrer producte o servei que han tret al mercat o amb els atributs que els diferencien de la competència. A més dels rolls-ups, existeixen altres formes de suports publicitaris utilitzats com a marxandatge per a congressos  com les banderes, els expositors o displays, els pop-ups, entre d’altres.
  • Catàlegs i fulletons. A Graficser ens podem encarregar de dissenyar i imprimir els fulletons i els catàlegs que s’utilitzaran durant la fira, esdeveniment o congrés per presentar la teva empresa i productes als visitants.
  • Disseny, reproducció i muntatge d’estands. La nostra llarga trajectòria en el sector ens permet aconsellar-te sobre quin tipus d’estand s’ajusta més a les teves necessitats. També disposem de la infraestructura i maquinària necessàries per a convertir en una realitat la teva idea d’estand. Tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat. Encara no coneixem la proposta o disseny que se’ns hagi resistit, ja que Graficser és una empresa de marxandatge  d’allò més solvent.
Disseny impressio i muntatge de stands per fires i congressos 1

Graficser és la teva empresa de marxandatge

Si tens planificat al teu calendari una fira, esdeveniment o congrés per la pròxima tardor, no ho dubtis més i contacta amb nosaltres. T’ajudarem que tot surti genial i reforci la notorietat de la teva marca. T’assessorarem perquè inverteixis els diners en aquells productes que et donaran millors resultats. Contacta amb nosaltres trucant al 938 861 215 o escriu-nos a info@graficser.com

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.