Truca!938 861 215 Demana pressupost

Marcatge industrial, impressió serigràfica i tampografía, impressió tèxtil, disseny gràfic i cartelleria

Una de les nostres línies de negoci més importants és sens dubte el marcatge industrial de tota mena de productes. Com a experts dels serveis relacionats amb la comunicació gràfica i la impressió industrial, dominem i solem treballar amb algunes de les tècniques més utilitzades actualment, com són la serigrafia plana, la serigrafia cilíndrica, la tampografia, la impressió digital directa o el marcatge làser. Totes elles s’utilitzen per a diferents aplicacions, materials o superfícies, però garanteixen molt bons resultats pel que fa a la qualitat de la impressió final.

Però la veritat és que els nostres serveis van molt més allà del marcatge industrial, perquè tenim departaments i persones especialitzades en el marcatge tèxtil, la impressió digital en gran format, el disseny corporatiu o el lloguer de material publicitari per a fires, esdeveniments i congressos. Ens agrada dir que no oferim productes, oferim solucions completes i personalitzades per a cadascun dels nostres clients.

Comptem amb una àmplia i dilatada experiència com a proveïdors de serveis gràfics i d’impressió

A Graficser portem més de trenta anys dedicant-nos a oferir serveis d’impressió, amb una forta aposta per anar ampliant i especialitzant-nos en les diferents tècniques que han anat apareixent al llarg dels anys, fins a arribar a situar-nos on estem avui dia, amb un taller propi de impressió i retolació, així com un departament de disseny gràfic molt potent.

Això ens ha permès encarregar-nos de tota mena de projectes de principi a fi i d’una forma integral.

D’altra banda, tenim experiència i podem realitzar impressions en tota mena de materials: alumini, vinils, lones, ceràmica, fusta, PVC, plàstic, tèxtils… Ens atrevim amb tot!

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens alguna pregunta a fer-nos sobre els nostres serveis

Som plenament conscients que aquest és un sector que pot generar uns certs dubtes quan arriba el moment de decidir-se per una tècnica d’impressió, una tinta o un material.

Si aquest és el teu cas, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres perquè t’assessorem sobre quina és la tècnica d’impressió, el material o la tinta més adequada, ajudant-te a prendre la decisió correcta a cada moment del projecte perquè aconsegueixis els resultats desitjats.

Telefona’ns al +34 938 861 215 o escriu-nos un correu electrònic a info@graficser.com; també pots emplenar el formulari de contacte que et trobaràs punxant en aquest botó.

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.