Truca!938 861 215 Demana pressupost

A Graficser et trobaràs amb una de les empreses de marcatge industrial de majors garanties

Som una empresa de marcatge industrial amb una àmplia i dilatada experiència en aquest camp, sent capaços d’oferir i de treballar amb diferents tècniques contemporànies, depenent de la mena de projecte, material, forma o producte que hàgim d’estampar.

A continuació, explicarem tots els tipus de marcatge industrial amb els quals solem treballar.

Empresa de marcatge industrial: característiques i punts forts de cada tècnica que utilitzem

01A marcatge impressió serigrafia plana safates

Marcatge amb serigrafia plana

El marcatge industrial amb serigrafia ens permet reproduir imatges, il·lustracions, logotips o textos en qualsevol superfície plana. També convé destacar que podem treballar sobre multitud de materials diferents: ferro, fusta, pell, plàstics…, les possibilitats són molt extenses, podent realitzar tant tirades llargues com tirades curtes sense cap problema i a preus molt ajustats.

01B marcatge impressió serigrafia cilindrica ampolles dos tintes

Marcatge amb serigrafia cilíndrica

En aquest cas, la serigrafia cilíndrica ens permet estampar imatges, logotips, textos o il·lustracions en superfícies cilíndriques. Gràcies a ella estampem tasses, tot tipus d’ampolles,i envasos per als sectors agroalimentari, cosmètic, farmacèutic, laboratoris, i qualsevol peça del sector industrial com l’electrònica, petit electrodomèstic, metal·lúrgica, i automoció.

Convé destacar que sempre realitzem proves de viabilitat i qualitat a priori, per a assegurar-nos de la qualitat del resultat final.

01C marcatge impressió tampografia tinta comandaments

Marcatge amb tampografia

Aquest és un mètode habitual per a estampar superfícies irregulars, ja que ofereix una gran versatilitat en tota mena de formes: còncaves, convexes, esfèriques, cilíndriques…, i en diferents materials com a vidre, la fusta, el plàstic o el metall, sempre amb grans resultats pel que fa a la qualitat final del producte estampat.

01D impressió digital UVI plana plafons

Marcatge amb impressió digital directa

Aquest és un tipus d’impressió que es realitza amb negres UVI directament sobre materials plans de fins a 6 cm de gruix.

Ofereix la possibilitat d’estampar sobre diferents materials: PVC, metacrilat, policarbonat, metall, vidre, fusta, teixits, cartró ondulat, catifes, suro, vidre, planxes d’acer, planxes de ferro…

Permet realitzar tant treballs individuals com projectes de gran quantitat de peces: senyalització vertical, indicacions d’edificis públics, decoració de panells comercials, plafons decoratius, catifes decoratives…

01E marcatge làser alumini caratules

Marcatge làser

El marcatge làser és un mètode que utilitza la llum d’un làser per a gravar les peces. El color i to del marcatge vénen sempre definits per la composició interior de la peça a gravar.

Es poden gravar peces d’alumini, pell, fusta, ferro, acer inoxidable… És un tipus d’impressió que es caracteritza per la seva gran durabilitat, definició i resistència.

Demana informació detallada sense compromís algun sobre qualsevol d’aquestes tècniques de marcatge industrial. Pots fer-ho telefonant al +34 93 886 12 15, manant un correu electrònic a info@graficser.com o emplenant el formulari de contacte que et trobaràs en aquesta web.

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.