Truca!938 861 215 Demana pressupost
07A senyalització industrial PVC perill obligació prohibició

Senyalització de prevenció i seguretat en el treball

Utilitzada per senyalitzar, informar i advertir dels perills, obligacions, prohibicions i vies de salvament i seguretat dins de l’entorn laboral.

Disposem d’estoc permanent de gran quantitat de referències i expositors de punt de venda.

Possibilitat de fer-los amb PVC, alumini, polipropilè o adhesiu; amb text o sense.

Elaborem projectes integrals per a edificis, oficines, locals, empreses i/o indústries.

També podem realitzar adhesius de revisió, anelles de seguretat i garantia pels extintors així com mapes d’evacuació fotoluminescents.

07B Senyalització corporativa banderola paret restaurant

Senyalització corporativa

Senyalització integral corporativa, tant exterior com interior. Directoris de paret, rètols per a portes, rètols per a façanes, rètols suspesos al sostre, senyalització de sobretaula, monòlits a una, dues o tres cares… Tots ells amb els materials i acabats més adequats per a cada necessitat.

Podem personalitzar al 100% cada projecte, estudiem detalladament cada cas i l’assessorem per tal d’obtenir una senyalització corporativa global i adequada a la seva imatge.

07C Senyalització excepcional i dobres rètol polipropilè

Senyalització excepcional i d’obres

Conjunt de senyals i rètols que ens ajuden a informar de canvis, perills o obligacions per un temps determinat o a causa d’una obra a la via pública o privada; s’utilitzen per aconseguir la màxima seguretat per als usuaris de la via.

Es poden realitzar amb diferents materials: polipropilè, alumini, PVC…

Podem realitzar senyals informatius de normes de seguretat, senyals de trànsit mòbils, senyals direccionals de canvi de recorregut, informatius i corporatius de l’obra, plaques de llicència d’obres, senyalització de serveis de poda d’arbres, etc.

07D Senyalització cintes balisament perill

Senyalització i abalisament

Senyalització que ens indica canvis o obstacles a la via pública. Panells direccionals provisionals, cons, llums fixos o intermitents, fites de vèrtex, balises cilíndriques o planes, barreres laterals rígides, semirígides o de desplaçament, etc.

07E Senyalització bandes reductores velocitat 2

Bandes reductores de velocitat

La senyalització amb bandes reductores ens ajuda a disminuir la velocitat dels vehicles.

Es poden utilitzar en carrers, zones escolars, estops, zones residencials, pàrquings, comunitats de veïns, centres comercials…

Disponibles en diferents mides i alçades per aconseguir la resposta més adequada a l’hora de reduir la velocitat dels vehicles.

07F Senyals orientació vial trafic alumini pàrquing còpia

Senyalització viària

Senyals viaris per indicar a les persones que transiten per la via pública les obligacions, perills, prohibicions, recomanacions i serveis d’una manera segura i correcta.

Poden ser fabricades amb alumini o acer galvanitzat.

Disposem de diferents mides en funció del lloc on hagin d’anar col·locats: 45, 60 i 90 cm.

Possibilitat d’escollir senyals viaris reflectants. En cada cas s’utilitzarà el nivell de reflectància adequat (nivell -1 EG / nivell -2 HI / nivell -3 DG).

07G Senyalització orientació urbana senyals trafic alumini

Senyalització d’orientació urbana

Senyals per a millorar la mobilitat de les persones usuàries de la via pública.

Fabricats amb alumini “monobloc”, alumini obert, alumini “sandwich”, alumini “compact” o amb lamel·les de gran format.

Disposem de tots els elements necessaris per tal de dur a terme una correcta senyalització urbana que compleix la normativa del Pla estratègic de seguretat viaria 2014-2020 aprovat pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

07H Senyalització turistica alumini

Senyalització turística

Senyalització que ens ajuda a donar a conèixer d’una manera més fàcil i visual tota aquella informació local, edificis oficials, equipaments culturals, de serveis, instal·lacions esportives, esdeveniments….

Disposem de diferents opcions i suports en funció d’on hagi d’anar col·locada la informació: estructures metàl·liques, tòtems, rètols de punts d’informació, senyalització d’orientació de rutes…

07I Senyalització mediambiental i rural

Senyalització rural

Senyalització adequada per a senyalitzar ambients rurals, parcs naturals i espais on es vulgui donar informació amb un aspecte més rústic i adequat al medi.

Es poden senyalitzar des de mapes, punts d’interès, direcció i localització de masies, fonts, fauna i flora, recomanacions i prohibicions, rutes a peu, en BTT, etc.

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.