Truca!938 861 215 Demana pressupost

Lloguer de material per a esdeveniments de la mà de Graficser: què et podem oferir?

12 Esdeveniments impressions coordinació planificació gràfica disseny

Pel que fa al lloguer de material per a esdeveniments, fires i congressos tenim molt pocs competidors. La nostra àmplia i dilatada experiència ens ha permès, amb el temps, disposar d’una gran varietat d’estructures, tècniques, productes i materials especials per a la celebració d’aquesta mena d’actes, amb els quals aconseguiràs donar la sensació que busques a tots els visitants.

Podem realitzar qualsevol tipus d’estand completament a mesura, amb tots els elements que siguin necessaris o que tinguis pensats, adaptant-los sense cap problema a la teva imatge corporativa.

Disposem de material de venda i lloguer. Realitzem la producció gràfica i el muntatge d’exposicions, fires, congressos i esdeveniments. També posem a la teva sencera disposició el servei de coordinació global d’exposicions temporals, fixes o itinerants amb el qual solem treballar, perquè la teva satisfacció sigui plena.

Completem el teu estand amb tot el marxandatge i material de promoció que faci falta

En aquesta secció, convé posar en valor, que el marxandatge i els productes promocionals solen anar agafats de la mà de la imatge del teu estand en congressos, fires, actes…

Partint d’aquesta premissa, és important que sàpigues que també som autèntics experts en la fabricació d’aquests productes, podent dissenyar tot el que et passi pel cap, per difícil que pugui semblar. Una forma ideal de fer publicitat de la teva marca, enfortir la confiança amb els teus clients i aconseguir regals per a congressos i fires destinats a millorar la teva reputació i les teves vendes, a un preu més que ajustat.

Lloguer de material per a esdeveniments: necessites que t’assessorem de manera directa i personalitzada?

Si és la primera vegada que organitzes un esdeveniment, fira o congrés, pot ser que no el tinguis tot clar o t’hagin sorgit preguntes que fer-nos sobre algun dels nostres serveis. Si això és així, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a rebre un tracte personalitzat i pròxim; el nostre treball comença escoltant als clients i recomanant-los sempre quina és la seva millor opció per a cada moment. No perdis més temps i telefona’ns al +34 938 861 215, envia ‘ns un correu electrònic a info@graficser.com; també pots emplenar el formulari que et trobaràs en el següent enllaç. Podria ser més fàcil?

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.