Truca'ns!938 861 215

Tota comunicació amb GRAFICSER S.L. per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic o dels formularis presents en aquest ‘web site’ o al seu ‘e-mail’, suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades als fitxers titularitat de GRAFICSER S.L., establerta a la adreça CARRER LLEIDA, 39 – 08500 VIC – BARCELONA

GRAFICSER, SL podrà utilitzar les seves dades personals per funcions comercials permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.

Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per tant, l’interessat podrà exercir dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades personals que constin en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment.

Per a això ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a:

Nom de l’Empresa: GRAFICSER S.L.

Domicili: CARRER LLEIDA, 39 – 08500 VIC – BARCELONA

e-mail: info@graficser.com

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.