Truca!938 861 215 Demana pressupost
14 Regal empresa marcatge tampografia

Els articles promocionals i publicitaris, els regals d’empresa i el marxandatge són un dels mitjans de comunicació més efectius. El retorn de la inversió en aquests productes és millor en comparació d’altres mitjans de comunicació: són més rendibles.

Els regals publicitaris i d’empresa són versàtils, perduren en el temps i evoquen simpatia a qui els rep. Amb ells donem a conèixer, promocionem o recordem la marca i/o els serveis que podem oferir al consumidor/client/usuari amb un cost d’inversió reduït i per un llarg període de temps: la mitjana del producte utilitzat pel destinatari és de 6,6 mesos i, a més, sol canviar de mans diverses vegades augmentant així les persones receptores de la nostra publicitat.

Segons FYVAR, l’Associació de Fabricants i Venedors d’Articles de Reclam, els millors articles rebuts pels consumidors són els bolígrafs, les samarretes, les bosses de mà, els calendaris, els accessoris d’oficina i les gorres.

Disposem d’una gran varietat d’objectes publicitaris i promocionals, regals d’empresa, regals corporatius, institucionals, de protocol… per tal de cobrir les necessitats de les empreses, els organismes, els clubs, les institucions, etc. adequant l’objecte a la finalitat que es busca.

Si vol, li podem crear un catàleg personalitzat de regals pensat per impulsar el consum continuat dels seus clients amb l’objectiu de fidelitzar-los.

En funció del producte escollit podem personalitzar-lo amb diferents tècniques: serigrafia, tampografia, impressió digital, làser, brodats, estampació de serigrafia tèxtil, transferència amb vinil de tall, transferència digital, transferència de serigrafia… En cada cas l’assessorarem amb la millor opció.

Si al cercador no troba el producte que necessita, consulti’ns i li buscarem.

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.