Truca!938 861 215 Demana pressupost

Alta visibilitat

Armilles, pantalons, jaquetes o folres polars per treballar de forma segura en entorns on l’alta visibilitat és imprescindible.

Sanitat, estètica i neteja

Casaques, pantalons i gorros sanitaris. Estoles de perruqueria i tots els accessoris necessaris per als professionals de la neteja; bates, guants i pantalons. També una extensa oferta de materials d’un sol ús.

Industrial

Des d’armilles multibutxaques fins a pantalons que suporten el desgast diari de treballs com la construcció, la fusteria o la jardineria i els treballs agrícoles. Jerseis o jaquetes per als mesos més freds, i samarretes transpirables o pantalons curts de cara al bon temps. També tenim especial atenció per al sector de la soldadura i roba ignífuga, incloent-hi el calçat.

Alimentària

Jaquetes, pantalons i gorros per a cuiner. Davantals, guants i altres peces de roba destinada als professionals de la manipulació d’aliments. També una extensa oferta de materials d’un sol ús per  al sector de l’alimentació. Sempre sota normativa.

Guants

Des de guants ignífugs per als treballs de soldadura, fins als de làtex (amb o sense pols de talc) per a treballs relacionats amb la higiene d’un sol ús. També oferim guants per a fusteria, construcció o jardineria.

Seguretat

Un EPI (acrònim de Equip de Protecció Individual) és el conjunt d’utensilis necessaris per treballar de forma segura segons els riscos que comporti cada tasca. Calçat amb puntera d’alumini o plàstic, guants antitall, protecció auditiva i visual, roba ignífuga o conjunts de subjecció davant de possibles caigudes (arnesos) en vies de seguretat, entre d’altres.

Calçat

Tot tipus de calçat laboral, des de botes de seguretat a esclops sanitaris, passant per botes d’aigua i calçat pel sector alimentari.

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.