Truca!938 861 215 Demana pressupost
FOTO FAÇANA GRAFICSER NOVA IMATGE LOGO

Graficser som una empresa familiar nascuda a Vic l’any 1989.

El nostre objectiu és oferir un servei global en la comunicació gràfica de qualsevol empresa. Per això, al llarg d’aquests anys hem anat incorporant diferents tècniques d’impressió i hem aconseguit oferir un gran ventall de productes i serveis per als nostres clients per adaptar-nos a les seves necessitats i a les del mercat, en constant evolució i innovació.

El fet de disposar d’un departament de disseny, que el pot ajudar a desenvolupar la seva imatge corporativa, i d’un taller d’impressió i retolació propi, fa que puguem integrar el màxim de processos, i aconseguir així la capacitat suficient per a desenvolupar diferents projectes amb rapidesa i qualitat.

Imprimir sobre materials com alumini, vidre, vinils, lones, ceràmiques, rajoles, fusta, PVC, plàstic o teixits no suposa cap obstacle per a nosaltres.

A Graficser, no venem productes; venem solucions.

EL NOSTRE EQUIP

“GRAFICSER SL ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes i gràcies a la Presència web a través de pàgina pròpia. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de TICCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona”.

Una manera de fer Europa:

ticcamaras

ticcamaras

Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.