Truca!938 861 215 Demana pressupost
calendario fotos personalizado

Disposem d’una àmplia oferta de calendaris personalitzats i predefinits

Els calendaris personalitzats amb fotos són un element de promoció econòmic, que et permetrà fidelitzar clients els 365 dies de l’any d’una forma molt eficaç.

Posem a la teva disposició la nostra àmplia i dilatada experiència en el disseny i la fabricació de calendaris, juntament amb una extensa oferta formada per dos catàlegs principals: calendaris personalitzables i calendaris predefinits.

Convé deixar clar que estem davant un producte d’ús diari i de gran utilitat, que et permetrà mostrar informació de la teva empresa cada dia sense la necessitat de realitzar una gran inversió.

Ens podem encarregar del disseny integral, inclosa la teva imatge gràfica, amb les fotos que tinguis al cap o, per contra, adaptar-la a un dels nostres models predefinits. Així de senzill!

calendario fotos personalizado

Calendari amb fotos personalitzat o corporatiu: exemples i possibilitats a la teva disposició

Al llarg de tots aquests anys que portem treballant, hem realitzat una àmplia varietat de models de calendari personalitzats de moltíssimes classes: de sobretaula, de paret, de butxaca, magnètics, plastificats, mensuals, bimensuals, trimestrals…

A continuació, detallarem les particularitats de quatre tipus de calendaris personalitzats amb fotos, a triar pel client d’entre la nostra oferta, encara que també hi ha la possibilitat de posar la que ens porti ell mateix.

calendario fotos personalizado

Calendari de paret

Aquests són calendaris pensats per a poder ser observats des de la distància; podem realitzar-los amb faldilla, de làmines, de paper estucat…, amb la periodicitat mensual que sigui necessària–a triar entre mensual, bimensual o trimestral–amb el grau més gran de personalització possible i amb materials ecològics si és necessari.

En diferents mides, només és qüestió que ens transmetis exactament què és el que vols i nosaltres ho farem realitat.

calendario fotos personalizado

Calendari de sobretaula

En aquest cas són calendaris ideals per a posar a la taula de cada treballador de la teva oficina; també comprovaras que tenen moltíssim èxit si decideixes repartir-los entre els teus clients. 

En aquest cas, el grau de personalització també és màxim, podent fabricar-los amb PVC, paper estucat, amb espiral Wire-o, amb forma de gobelet, regla, bloc de notes o catifa per al ratolí de l’ordinador… Les possibilitats que t’oferim són pràcticament infinites.

Calendari de butxaca

Amb els de butxaca, triaràs una mena de calendari amb les mateixes opcions i característiques que el model anterior, però en format de butxaca, perquè els teus clients o treballadors puguin portar-lo a la cartera o a la butxaca dels pantalons, fent mostra de la teva imatge gràfica allà on vagin. 

Solem plastificar-los per a allargar la seva vida útil i millorar-ne la resistència.

Calendari magnètic

Aquest calendari ha estat dissenyat per a adherir-se a qualsevol superfície metàl·lica, sent molt habitual trobar-lo penjat a les neveres, juntament amb altres imants. 

És útil tant per a ús domèstic com industrial i sol agradar molt a la gent, sent un obsequi molt interessant per a regalar als clients de la teva empresa o negoci.

Els podem fabricar en diferents mesures, dissenys i materials, sempre en funció dels teus requeriments.

calendario fotos personalizado

Demana informació sense cap compromís dels calendaris personalitzats amb fotos i la imatge gràfica de la teva empresa

Comenta’ns la teva idea i te la fabriquem!

La nostra experiència, així com tots els anys que portem treballant ens han demostrat que moltes vegades, quan arriba el moment d’encarregar-nos una comanda, sigui de calendaris o de qualsevol dels nostres productes, als clients els sorgeixen moltíssimes preguntes.

Si aquest és el teu cas, només has de posar-te en contacte amb el nostre departament comercial perquè resolguem tots els teus dubtes i t’oferim un tracte directe, pròxim i personalitzat. 

Pots fer-ho trucant per telèfon al 938 861 215, enviant un correu electrònic a info@graficser.com o emplenant el formulari que trobaràs en el nostre menú.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.