Truca!938 861 215 Demana pressupost

Per a què serveix un calendari de sobretaula personalitzat per a empreses? Retenir i fidelitzar clients

Potser no estàs convençut d’invertir en un calendari de sobretaula personalitzat corporatiu o entens la seva funcionalitat, però vols saber com treure-li tot el potencial. A Graficser volem explicar-te alguns dels beneficis que et pot donar un calendari de sobretaula personalitzat per a la rendibilitat de la teva empresa.

En termes generals i globals, els clients existents, que ja consumeixen en un negoci, tenen un “50% més de probabilitat de provar nous productes i gastar el 31% més que els clients nous” (Invespcro). Per això, és important centrar-se a posar més esforç per retenir i fidelitzar als teus consumidors, “ja que un 44% de les companyies es concentren més en l’adquisició de clients en comparació de tan sols un 18% que s’enfoca en la retenció” (estratègia Retenció de Clients Hubspot). A més, els calendaris són una forma molt efectiva de tenir publicitat tot l’any amb una inversió bastant econòmica.

Amb el teu calendari de sobretaula personalitzat pots aprofitar per explicar l’essència i missió de la teva empresa, a part de generar que la gent recordi la teva marca d’una forma constant perquè estaràs en molts escriptoris dels teus clients. Com pots fer això? Amb frases que connectin amb la teva filosofia com a empresa, evocant sentiments positius, cosa que els permet associar la teva firma amb benestar. A més, el teu calendari pot tenir un valor agregat. A part de recordar quan hi ha un pont o una celebració, pots anotar dates importants per al teu sector. Per exemple, si ets una empresa que es dedica a l’assessoria laboral, pots marcar quan són les declaracions de la renda; o els exàmens finals, si formes part d’una acadèmia.

Desk calendar, a smartphone and a cup of coffee on an office background. 3d illustration

Com t’ajudem a Graficser?

A Graficser et donem suport en tot el procés, t’oferim un servei molt familiar i proper perquè et sentis com a casa. Aquestes són algunes de les característiques que oferim pel que fa als calendaris de sobretaula personalitzats.

 

 • Models definits o calendaris 100% personalitzats.
 • Ús dels colors corporatius i adaptació al disseny.
 • Possibilitat d’un termòmetre.
 • Acabat amb cantonades rectes o rodones.
 • Material blanc, transparent o cristallmat.

Podem fer-te qualsevol calendari sobretaula personalitzat per a la teva empresa

A Graficser volem oferir-te serveis integrals i com que comptem amb els coneixements de disseny gràfic necessaris, podem donar-te el millor assessorament perquè tinguis el teu calendari de sobretaula personalitzat que millor encaixi amb les teves necessitats.

Els calendaris són un producte indispensable per a qualsevol empresa que treballi de forma correcta el seu branding i el seu posicionament. Funcionen com una eina de reconeixement de la marca, però també com un detall o regal que tens amb els teus clients. El calendari de sobretaula personalitzat sempre forma part de la llista de productes de marxandatge a tenir en compte. No oblidem que també poden ser una bona font de recuperació d’ingressos en campanyes benèfiques o regals entre famílies grans, sortides amb amics o companys de feina.

Alguns dels nostres models són:

 • Calendaris de sobretaula personalitzats de PVC, PVC ecològic o cartó.
 • Calendaris amb espiral wire-o.
 • Calendaris adaptats a posa-llapis.
 • Calendari per a l’estoreta del ratolí o mouse de l’ordinador.
 • Calendaris per regles, amb doble funció perquè a més es poden fer servir per mesurar.
 • Calendari sobretaula CD / planning.

Informa’t de totes les opcions del teu calendari sobretaula personalitzat per la teva empresa

Treballem amb eficiència i amb uns temps d’elaboració i lliurament reals acordats amb tots els nostres clients perquè no tan sols el resultat final sigui excel·lent, sinó que tota l’experiència amb nosaltres sigui molt gratificant.

Pots consultar tots els models que tenim disponibles o bé optar per u un calendari totalment personalitzat. Truca’ns sense compromís al 938861215 o envia’ns un correu electrònic a info@graficser.com. També pots omplir el formulari que trobaràs a la pàgina web.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.