Truca!938 861 215 Demana pressupost
calendaris personalitzats empresa

Descobreix totes les opcions de calendaris personalitzats per a empresa que et pot oferir Graficser

Malgrat que no ho sembli, el 2022 ja està traient el cap i d’aquí molt poc, seran moltes les empreses que prepararan el tancament del 2021, amb tot el que això comporta. Una de les coses que moltes empreses duen a terme els darrers mesos de l’any és preparar petits detalls de marxandatge per oferir-los als seus treballadors i clients. Un tipus de detall que triomfa any rere  any són els calendaris personalitzats.

I per què serveixen els detalls de marxandatge? Aquest tipus de detalls serveixen per donar a conèixer una marca, un servei o producte entre el públic objectiu i també es fan servir com a petit gest per agrair als clients la confiança que dipositen en les empreses. La majoria de les companyies o negocis que tenen certa envergadura, periòdicament renoven el seu estoc de marxandatge. Moltes d’elles tenen una cita anual amb els calendaris personalitzats quan s’acosta Nadal.

Al llarg dels més de trenta anys de trajectòria de Graficser, són molts els calendaris personalitzats que hem fabricat durant el darrer trimestre de l’any per a companyies de tota mena. Les empreses que ens confien aquest encàrrec poden escollir entre una infinitat de models i dissenys. És gairebé impossible que no trobin el seu model idea de calendari personalitzat empresa!

Quin tipus de calendaris personalitzats per empresa hi ha al catàleg de Graficser?

El ventall de possibilitats de calendaris personalitzats que a Graficser oferim als nostres clients és ampli. Tenim calendaris de sobretaula, de butxaca, de paret, magnètics, estores de ratolí,… i  els podem fabricar amb diferents materials. Disposem de dissenys estàndards que permeten diferents graus de personalització o podem fer un calendari 100% personalitzat. 

I no només això, els preus als quals a Graficser t’oferim tots aquests productes són d’allò més competitius. També som flexibles durant el procés de disseny, creació i fabricació dels calendaris. I què significa això? Doncs que no posem cap mena d’impediment a aquells clients que prefereixen enviar-nos el disseny ells perquè puguem imprimir-lo directament. Tampoc ho fem amb aquells que ens demanen assessorament i volem que els dissenyem els seus calendaris personalitzats empresa des de zero.

Calendaris personalitzats de sobretaula

Els calendaris personalitzats  de sobretaula són sense cap mena de dubte un dels productes de marxandatge preferits dels nostres clients. Les múltiples formes de presentació permeten donar resposta a tota classe de necessitats. A més, poden personalitzar-se en la mesura que el client ho desitgi pel que fa a colors, tipografies i incorporació de logotips i imatges.

calendarios personalizados empresa
calendarios personalizados empresa sobremesa bote
calendarios personalizados empresa sobremesa espiral

A continuació, detallem alguns dels tipus de calendaris personalitzats de sobretaula que li podem oferir des de Graficser:

  • PVC
  • Cartró
  • Espiral Wire-o
  • Portallapis
  • Estoreta del ratolí per l’ordinador
  • Planificadors
  • Caixes de CD
  • Regles

Calendaris personalitzats de paret

Potser aquest tipus de calendaris és un dels més tradicionals i a la vegada estesos, conjuntament amb els de sobretaula. Els calendaris personalitzats de paret tenen un atribut enormement positiu: la seva mida gran, que pot variar per adaptar-se per complet als suggeriments del client, permet veure’l des de certa distància i no és necessari apropar-se.

Aquest tipus de calendaris, sovint es troben a les parets de les oficines i quan les empreses els regalen als seus clients, també a les cuines de moltes llars.

A Graficser et podem personalitzar aquests tipus de calendaris de paret amb diferents materials com  cartró, làmina, estucat i amb els acabats que necessitis: faldilles (mensual, trimestral, internacional,…), magnètic, amb espiral wire-o o grapat,… Consulta el nostre catàleg de calendaris personalitzats per veure les diferents opcions que et podem oferir.

calendaris personalitzats empresa paret

Calendaris personalitzats magnètics

Des de fa alguns anys que els calendaris magnètics s’han incorporat a les opcions que tenen en compte les empreses a l’hora d’elaborar el seu marxandatge en format calendari. Aquests es poden enganxar en qualsevol superfície magnètica i sovint troben el seu espai a les neveres de les cuines.  Per aquest motiu moltes empreses d’instal.lació, serveis tècnics i reparació, així com empreses de serveis públics, aprofiten aquest tipus de calendari per deixar en un lloc visible les seves dades de contacte.

Calendaris personalitzats de butxaca

Aquest tipus de calendaris són probablement els més petits pel que fa a la mida, per això són últims per portar a la cartera o aprofitar i fer una targeta de visita. 

T’ajudem amb els teus calendaris personalitzats per a empresa?

A Graficser et recomanem que no esperis fins a l’últim moment per escollir i encarregar els teus calendaris personalitzats. Si vols que el teu proper producte de marxandatge sigui un calendari contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís. Truca’ns al 938 861 215 o escriu-nos a info@graficser.com. 

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.