Truca!938 861 215 Demana pressupost
comprar vinilos decorativos GRAFICSER

Característiques a considerar a l’hora de comprar vinils decoratius

Però els vinils no eren aquells discos tan grans per escoltar música? Sí, també, i s’estan tornant a posar de moda. Però avui volem parlar-te de comprar vinils decoratius per reforçar la teva presència de marca a través de dissenys bonics aplicats en qualsevol tipus de superfície.

Els vinils decoratius estan fets de PVC i es poden aplicar a qualsevol lloc tant en interiors com en exteriors ja siguin terres, vidres, parets, mobiliari o vehicles. Tenen unes característiques que resulten molt útils per a qualsevol negoci. Et destaquem tres d’aquestes característiques perquè puguis valorar millor si encaixa amb les teves necessitats.

  1. Reforcen la teva presència de marca. Amb elegància i bon disseny pots escollir la superfície que vulguis per tenir visibilitat amb els teus clients actuals i potencials clients.
  2. Fàcils d’utilitzar. S’adapten a qualsevol disseny, es col·loquen fàcilment, amb elegància i són molt nets. Funcionen com un adhesiu que es pot treure o aplicar-se de forma permanent. A més, es poden retirar amb certa facilitat sense gaires molèsties.
  3. Preu molt competitiu. Et permeten cobrir zones amb molt de detall o que necessiten molta precisió o tot el contrari, superfícies molt grans. La cosa és que ho pots fer a uns preus molt assequibles gràcies al tipus de material.

Per aquestes tres característiques principals, considerem els vinils decoratius un tipus de material amb molta adaptabilitat, gràcies a la seva versatilitat i la gran diversitat de funcions que li pots donar si aprofites bé tot el seu potencial. Comprar vinils decoratius és una aposta per personalitzar espais d’una manera moderna i concreta per a marques o organitzacions amb un caràcter fort i que creuen en diverses estratègies de posicionament i construcció de reputació de la seva firma, també en disseny.

Els vinils decoratius poden tenir diversos acabats. En general en mate i brillant, però també poden ser setinats, o bé amb efectes com fibra de carboni. Poden tenir característiques especials segons on vulguis aplicar-los. Pots comprar vinils decoratius de molts colors i de moltes textures: vinils opacs, amb un efecte glaçat, transparents, translúcids, metal·litzats o fluorescents.

sala impresion Graficser comprar vinilos decorativos GRAFICSER

Vinils o làmines decoratives sense perdre la lluminositat

Una altra característica molt positiva dels vinils és que es poden aplicar sense perdre la lluminositat de l’espai. Si comprar vinils decoratius no t’acaba de convèncer, una altra opció són les làmines decoratives. Les dues acaben sent un element decoratiu molt funcional que deixa passar la llum a través del vidre, de manera que pots decorar o personalitzar aparadors sense perdre la lluminositat de la llum natural del teu local. Les làmines decoratives es poden aplicar amb una selecció molt diversa de grafismes i de colors per donar-li una personalització al vidre.

Si, en canvi, sí que t’interessa protegir l’espai dels raigs ultraviolats del sol, també pots optar per les làmines anti decoloració sense alterar la transparència del vidre. Aquest tipus de làmines retarden els efectes nocius dels raigs ultraviolats i així alenteixen la decoloració. Si el que vols és que et vegin des de fora i reconeguin la teva marca pels seus colors, frases o el mateix logo; és una solució que compleix bastant bé aquesta finalitat.

.

Informa’t de vinils decoratius personalitzats amb resultats excel·lents

A Graficser oferim solucions gràfiques integrals, a través d’un treball i uns processos de proximitat amb resultats personalitzats. Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic al info@graficser.com o trucar-nos al 938 861 215 per informar-te de manera més específica dels vinils decoratius. Et podem assessorar segons la utilitat que vulguis donar-li, sigui a nivell personal, comercial o industrial.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.