Truca!938 861 215 Demana pressupost
Disseny de retolacio de vehicles

A Graficser li oferim solucions de rotulació de vehicles integrals o parcials

Si té una empresa i està posant ordre a l’àmbit de la imatge corporativa, a Graficser hi trobarà el seu partner ideal. Som una empresa especialitzada en l’àmbit de la impressió i la personalització de tota mena de productes: des d’uniformes laborals, fins a papereria corporativa passant pel disseny de la retolació de vehicles. Sí, ho ha llegit bé, el podem ajudar amb tot allò que faci referència a personalitzar el material corporatiu del seu projecte, ja que disposem d’una infraestructura d’allò més potent que ens permet imprimir sobre qualsevol superfície amb uns magnífics resultats de la millor qualitat.

Disseny de retolació de vehicles

Disseny de retolació de vehicles per a cotxes, furgonetes i camions

Un dels avantatges de treballar amb Graficser és que oferim als nostres clients una gran versatilitat. El fet de disposar de maquinària d’impressió que produeix en diferents formats, mides i tècniques, ens permet donar resposta a tota mena de necessitats. Si vol vinilar la part de darrere del seu cotxe amb les dades de contacte de la seva empresa, podem fer-ho. Que vol posar els logotips als laterals o als vidres de la seva furgoneta, tampoc hi ha cap problema. Que ha fet una inversió important en renovar la flota i vol vinilar completament el vehicle, doncs a Graficser podem fer-ho sense cap mena de problema. Que vostè regenta una flota d’autocars i vol vinilar-los per commemorar una celebració especial o fer publicitat, compti amb Graficser per a fer-ho. Com pot veure, la nostra oferta per a la retolació de vehicles és molt extensa i tenim solucions per a qualsevol casuística.

No hi ha retolació que se’ns resisteixi!

A Graficser majoritàriament retolem vehicles comercials i industrials, tot i que també podem dur a terme retolacions de vehicles particulars sense cap mena de problema. Alguns clients arriben a Graficser amb una proposta de disseny ja feta i altres, ens demanen també que ens encarreguem d’elaborar el disseny. En ambdós casos, executem les feines de manera àgil i oferint un excel·lent resultat qualitat-preu al client.

Tipus de vinils i característiques

Segons el tipus de disseny i la classe de vehicle que cal rotular, des de Graficser aconsellem quin tipus de vinil és el més adequat per aconseguir un resultat òptim. És a dir, no vinilem tots els vehicles amb la mateixa tècnica, sinó que escollim la més eficaç segons la superfície on s’ha de posar, la mida del disseny i les condicions externes que ha de suportar. Fer servir materials de primeríssima qualitat que asseguren la màxima garantia i qualitat en totes les retolacions de vehicles és essencial per a nosaltres.

En la majoria dels dissenys de retolació de vehicles, fem servir les tècniques de vinil d’impressió digital o vinil de tall. I quines són les característiques de cada classe?

Retolacio vehicles furgonetesFRAUCA
Retolacio vehicles camió COLLELLDEVALL
  • Vinil de tall. És una pel·lícula adhesiva que es talla mitjançant un plotter de tall. Aquesta mena de vinils proporcionen una major durabilitat i el seu principal hàndicap és que només poden ser d’un color, d’una sola tinta. En cas que es vulgui fer un disseny que tingui més d’un color, cal fer tantes tirades com colors hi hagi i muntar-ho un cop està imprès. D’aquesta mena de vinils en destaca l’adhesió a les superfícies i una gran resistència a les inclemències meteorològiques.
  • Vinil digital imprès. És una pel·lícula adhesiva blanca sobre la qual es pot aplicar tinta i obtenir un disseny multicolor, fins i tot amb degradats. A més a més, també permet donar-li qualsevol mena de forma mitjançant encunyats vectorials. Aquesta classe de vinils ofereix una infinitat de possibilitats.

Compti amb Graficser pel disseny de retolació de vehicles de la seva empresa

Sigui quina sigui la seva necessitat de retolació de vehicles, el convidem a contactar amb Graficser perquè el puguem assessorar i li puguem fer recomanacions amb l’objectiu que aconsegueixi un resultat satisfactori.

La retolació de vehicles és una magnífica manera per fer publicitat de la seva empresa durant els seus trajectes: no la desaprofiti. Perquè pugui fer-se’n una idea, una retolació té un cost mitjà de 900 € i una vida útil que va dels 3 als 5 anys. Quin anunci audiovidual té aquest cost i dura tant? Cap! A més a més, cada desplaçament que es faci amb el vehicle rotulat és una nova zona que rep l’impacte publicitari. Com pot veure: tot són avantatges. Estem convençuts que tenim la proposta de retolació de vehicles ideal per a vostè i que s’adapta al pressupost de què disposa.

Pot contactar amb nosaltres trucant al 938 861 215 o escrivint-nos a info@graficser.com. Serà un plaer ajudar-lo amb la retolació dels seus vehicles

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.