Truca!938 861 215 Demana pressupost
exposicio 100 anys motor viladrau PORTADA

Un projecte de reestructuració de l’Espai Montseny de Viladrau, en què hem coordinat les feines de construcció (obres) i aspecte general (pintura i il·luminació) per acabar personalitzant una exposició retrospectiva del motor durant els darrers cent anys a Viladrau.

Els continguts han estat elaborats pel Sr. Josep Autet, comissari de l’exposició, i l’agència JAS, encarregada de la recerca de continguts i tractament de la informació.

Des de Graficser ens hem ocupat de la coordinació en l’adequació de l’espai, el disseny i la conceptualització de les activitats del motor durant el darrer segle utilitzant els materials més adequats a les necessitats arquitectòniques.

El trial neix a Viladrau, Critèrium Montseny Guilleries, biografia d’Antonio Zanini, 100 anys de competicions, Moto Club Viladrau i un plafó per a “La Gent del Motor de Viladrau”, destinat a tots els col·laboradors i aficionats del poble perquè hi puguin aportar les seves imatges. Una exposició que evoluciona constantment, que viu de la tradició però que mira amb decisió al futur, igual que ho ha fet el motor a Viladrau durant els darrers cent anys.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.