Truca!938 861 215 Demana pressupost
foodtruck la tartana PORTADA

Al setembre es va presentar la foodtruck “La Tartana”, un projecte en el que hem desenvolupat de forma integral el disseny i la retolació d’un vehicle destinat a promoure la gastronomia del nord d’Osona i el Ripollès.

El primer pas va ser el naming, escollir un nom que connotés tradició i estigués arrelat a la zona geogràfica de la qual provenen els productes que ofereix. Després d’una recerca exhaustiva, vàrem anomenar la nova foodtruck “La Tartana”, un nom contundent, carismàtic i fàcil de memoritzar.

A partir d’aquí vàrem desenvolupar un disseny representatiu d’aquest carro, un projecte integral que ens va portar a pintar tota la foodtruck amb els nous colors corporatius. Sempre basant-nos en imatges històriques obtingudes a partir de la nostra recerca, fins a l’extrem d’incloure una matrícula agrícola com les que duien els carros de l’època.

El disseny global del vehicle representa una tartana que volta per fires i presenta la gastronomia de la Vall del Ges, Orís, el Ripollès i el Bisaura.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.