Truca!938 861 215 Demana pressupost
empresa artes gráficas

Des d’inicis d’aquest any 2021, sumem sinergies amb Vicromia, una empresa d’arts gràfiques que ofereix serveis de preimpressió amb planxes d’impremta i que ara es troba a les nostres instal·lacions. Amb molta il·lusió et volem presentar aquesta nova aliança i els serveis que ofereix, perquè segur que així podem ajudar-te amb una experiència encara més integral en les comandes que facis a Graficser.

Vicromia és una empresa que ofereix diversos serveis entre els quals destaca la filmació de planxa digital, proves de color ISO, impressió digital i producció gràfica. Treballa amb la mateixa passió i familiaritat amb la qual treballem a l’equip de Graficser, sent una empresa d’arts gràfiques ideal per aportar solucions a les pimes, grans empreses, agències de publicitat o dissenyadors gràfics. T’expliquem una mica més sobre els diferents serveis que pots trobar a les instal·lacions de Graficser.

empresa artes gráficas

Impressions a baix cost que t’ajuden a augmentar la productivitat

L’empresa Vicromia està especialitzada en la filmació de planxa digital, que et permet disminuir temps d’impressió i convertir les despeses fixes en variables. A més, tots els equips de filmació, impressió i programes necessaris per al funcionament estan inclosos en un contracte de manteniment i s’actualitzen periòdicament.

El seu sistema de filmació de planxa CTP és ràpid, fiable i molt net amb el medi ambient. El seu servei de planxa digital pot ser en format petit (35x50cm) i mig (50x70cm). A més, inclou la imposició de pàgines i una prova esborrany prèvia (real o virtual, a demanda). Sovint el color que es veu a la pantalla i el resultat imprès poden variar en certa manera, per això també disposen d’un sistema de prova de color amb certificat ISO 12647, servei d’escanejat amb originals de fins a A3 i servei de composició de textos.

Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector, Vicromia és una empresa d’arts gràfiques que sap com és d’important descarregar les empreses de les pressions de les despeses fixes. En aquest sentit, s’ha convertit en una bona opció per externalitzar la preimpressió i que el client pugui concentrar-se en la seva activitat principal.

empresa artes gráficas barcelona

Graficser: empresa d’arts gràfiques amb un servei global per a qualsevol empresa, també en gran format

El nostre objectiu a Graficser és oferir un servei global i integral en la comunicació gràfica de qualsevol sector empresarial. Treballem amb petites i grans quantitats i amb uns temps d’entrega ajustats, que es complementen amb un servei personalitzat i de proximitat. 

Et podem ajudar per qüestions de dissenys, imatge corporativa o impressió digital en gran format, per imprimir sobre diferents materials com l’alumini, vinils, lones, ceràmica, plàstic, fusta, vidre, o per senyalització o marxandatge. També amb promocions i impressions en tèxtil, com poden ser samarretes, polos, dessuadores, roba laboral i EPIs, entre molts altres. Això no és tot! Podem treballar amb diferents tècniques d’impressió i formats en funció del producte que vulguis personalitzar com per exemple la serigrafia plana i cilíndrica,  la impressió amb tampografia, la impressió digital, la impressió tèxtil, el brodat o el gravat amb làser.

empresa artes gráficas Catalunya

 Graficser suma sinergies amb professionals d’experiència

Ens agrada créixer i seguir millorant, adaptant-nos als canvis de mercat i a les noves necessitats del sector. El nostre ventall de serveis és molt ampli i sempre trobem la manera de donar suport als nostres clients amb solucions funcionals. Per a qualsevol dubte o sol·licitud de pressupost, pots trucar-nos al 938 861 215 o bé enviar-nos un correu electrònic a info@graficser.com, analitzarem la proposta i et donarem opcions que encaixin amb el que estàs buscant.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.