Truca!938 861 215 Demana pressupost
empresa de ropa laboral graficser

A Graficser podem personalitzar la teva roba laboral d’hivern

Si estàs buscant empreses de roba laboral per preparar o renovar l’uniforme del teu equip per aquest hivern, estàs al lloc adequat.  A Graficser no només som especialistes en la venda i marcatge de marxandatge promocional, sinó que també disposem d’un extens catàleg de roba laboral que podem personalitzar i estampar amb la teva imatge corporativa. Sí, ho has sentit bé, personalitzem tota mena de peces de roba. Així que si la teva preocupació era aconseguir una empresa que pogués oferir-te roba laboral de primera qualitat per personalitzar-la en la línia de la teva imatge corporativa, l’has trobat.

La nostra empresa fa més de tres dècades que personalitza tota mena de productes per als clients. El fet de disposar d’un taller d’estampació i marcatge a les instal·lacions de Graficser ens permet treballar amb una relació qualitat-preu-rapidesa que està a l’altura de les exigències dels clients. Podem serigrafiar, brodar i transferir la teva imatge corporativa a tota la roba que necessitis per vestir als treballadors de l’empresa.

Empresa ropa laboral

Som una empresa de roba laboral

A principis de tardor és molt recurrent que aquelles empreses en les quals els treballadors disposen d’uniforme o equipament corporatiu es posin en marxa per renovar la seva roba laboral d’hivern. Algunes empreses relativament noves, crearan el seu uniforme per primera vegada. Les que ja fa alguns anys que en tenen, potser aprofitaran el canvi d’estació per renovar o modernitzar la que ja tenen. D’altres simplement reposaran les existències del seu uniforme vigent. Sigui quina sigui la teva circumstància concreta, segur que l’empresa de roba laboral  que pot donar-te una resposta òptima a les teves necessitats és Graficser.

empresas ropa laboral sanitaria

La roba laboral d’hivern de Graficser és de primera qualitat per garantir la protecció i confort dels treballadors que s’hi han de vestir i, a la vegada, garantir la durabilitat de les peces de manera que siguin rendibles per a l’empresa. A més, el nostre equip de professionals et pot assessorar sobre quin dels nostres productes et convé en funció de la teva professió. Les condicions en les quals treballa un mecànic, un operari de producció o un instal·lador  no tenen res a veure amb les d’un administratiu, un pintor, un fisioterapeuta o un cuiner. Per aquest motiu, la roba amb què estan fets els seus uniformes, tampoc ha de ser la mateixa.

Però no et preocupis en absolut, que sigui quina sigui la professió a la qual us dediqueu, segur que a Graficser, empresa de roba laboral, hi trobeu la peça ideal i, a més a més, la personalitzem amb la teva imatge corporativa. 

Troba la teva roba laboral per a l’hivern a Graficser i personalitza-la al teu gust

El ventall de possibilitats de roba laboral per a l’hivern que trobaràs a Graficser és enorme. Tenim polos, dessuadores, polars, jaquetes, pantalons, mitjons,… tot el que puguis necessitar per resistir perfectament les inclemències meteorològiques més dures. A Graficser hi trobarà roba d’hivern tant per a professionals que treballen en exteriors com en interiors. 

Un cop hagis escollit el tipus de peça i el model concret que t’agrada, hauràs d’escollir el color de la peça i dir-nos com vols personalitzar-la. Li afegim el teu logotip? I l’eslògan el posem al pit o a l’esquena? On queda millor el logotip? I com de gran ha de ser? L’equip de professionals de Graficser et guiarà i ajudarà en tot allò que necessitis. Volem ser la teva empresa de roba laboral de referència!

Tipus de tèxtils laborals d’hivern que Graficser et pot oferir

A continuació, et detallem algunes de les peces laborals per a hivern més sol·licitades. No obstant això, et convidem a consultar el nostre catàleg i a descobrir tot el que et podem oferir.

  • Samarretes, polos, camises i pantalons. Les peces imprescindibles per a l’empresa que vulgui donar una imatge més professional. Amb la seva personalització donem visibilitat a la marca i fem publicitat de l’empresa quan els treballadors la porten durant la seva jornada laboral, ajudant també a enfortir el sentiment de pertinença a un grup per part d’aquests.
  • Jaquetes, armilles i forros polars. A Graficser tenim diversos models de jaquetes, armilles i forros polars amb tallatges per a homes i dones perquè siguin el màxim ergonòmics possibles. La majoria dels models estan disponibles en diversos colors. I per si això no fos prou, el teixit amb què estan fetes vària per tal de donar resposta a totes les possibles necessitats
Empresa ropa laboral hosteleria
Empresa ropa laboral guantes
  • Guants i gorres. Els guants són tot un clàssic de l’hivern i durant tot l’any, un imprescindible per aquelles empreses que han de treballar en espais amb temperatures baixes i/o protegir als treballadors de possibles danys durant el desenvolupament del seu treball. Les gorres són essencials per cobrir cap i orelles en aquelles feines que es realitzen en espais a baixa temperatura o on s’ha de protegir el cap per higiene. 
  • Roba tèrmica. Et podem oferir des de samarretes tèrmiques fins a malles per garantir que els teus treballadors i treballadores estiguin abrigats i no passin fred.

Contacta amb nosaltres

Si necessites qualsevol tipus de peça de roba laboral, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans. Pots contactar amb nosaltres trucant al 938 861 215 o escrivint-nos un mail a info@graficser.com

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.