Truca!938 861 215 Demana pressupost
Camiseta estampada Estampacion por sublimacion GRAFICSER

Aprofita els beneficis de l’estampació per sublimació en teles de sintètiques

Per uniformes, marxandatge o roba corporativa; l’estampació per sublimació és una solució pràctica i eficient per a moltes empreses i corporacions. També funciona molt bé per a campanyes publicitàries en qualsevol sector empresarial i aconseguir una personalització dels teixits o objectes d’una manera assequible.

També es pot treballar amb samarretes de tota mena mentre siguin sintètiques, fins i tot de polièster amb textura que sembla de cotó, jerseis, armilles, gorres, mitjons…

La sublimació d’estampat tèxtil pot usar-se sota un procés amb característiques en concret que et detallem a continuació i que el converteixen en la impressió perfecta en samarretes o teixits 100% de polièster o sintètics.

  • S’imprimeix el disseny amb una impressora de tintes especials sobre un paper que es planxa sobre el teixit que es vol personalitzar.
  • Com que la tècnica que s’aplica és de sublimació, la imatge s’imprimeix en un paper que no absorbeix la tinta i el colorant passa de sòlid a gas (sublimació) amb la calor de la planxa i penetra en les molècules de polièster del teixit.
  • En termes generals, podríem dir que les fibres de polièster s’obren per la calor i deixen passar les partícules de colorant. Quan apertem la calor de la planxa es refreden i la imatge es queda fixada, també gràcies a la pressió.

La sublimació és una de les tècniques que s’aplica per tenyir, personalitzar o aplicar certes imatges de bastants colors. Si ho prefereixes i depenent del tipus de material on vulguis aplicar la imatge; pots valorar fer-ho amb l’ús d’altres tècniques com serigrafia, brodat, vinil, transferències digitals o impressions digitals. Nosaltres t’assessorem.

sala impresion Graficser comprar vinilos decorativos GRAFICSER

Per què utilitzar l’estampació per sublimació?

Pel procés que t’hem explicat abans, la sublimació fa que la impressió sigui molt més resistent al seu ús i al seu entorn. Això permet que l’estampació en una samarreta d’un equip de futbol tingui moltes garanties i més durabilitat, encara que s’hagi de rentar quatre vegades a la setmana! Com una de les empreses d’impressió tèxtil més reconeguda de la zona valorem la sublimació per alguns dels seus avantatges i beneficis com poden ser:

  • Més colors. Les imatges han d’estar en CMYK de quadricromia i permeten que es vegin molts més colors i més intensos. Destaca, per exemple, a diferència d’altres tècniques que té limitacions de color.
  • Manté el tacte. Com el procés es fa amb la fibra sintètica, el teixit ja sigui d’un uniforme, per exemple, no es veurà afectat.
  • Transpirable. És ideal per a roba esportiva o que necessiti mantenir aquesta característica transpirable. Com que l‘estampació per sublimació no tapa el porus, permet que el teixit mantingui les seves propietats.

Estampació per sublimació per a buffs

Les característiques d’una estampació per sublimació encaixen mollt bé amb la impressió de buffs a tot color. El producte és idoni perquè es pot imprimir a les dues cares, sense costures i amb un teixit 100% de polièster.

Un cop més, parlem d’un tipus de roba que s’utilitza molt en el món de l’esport, ideal per tapar el coll i el cap, però a més per portar de diverses maneres gràcies a les seves variants.

Els buffs funcionen molt bé com una tela de reconeixement i posicionament d’organitzacions o firmes en esdeveniments esportius o marxandatge per temporades.

T’assessorem amb el tipus d’impressió que millor encaixi amb els teus objectius, disseny i materials!

Com a experts en disseny i professionals que oferim  serveis integrals i de proximitat, podem assessorar-te de quin és el tipus d’impressió que necessites. Potser la millor opció serà l’estampació per sublimació, però pot ser que necessitis altres tècniques. Ens pots trucar al  938 861 215 perquè ens expliquis del teu projecte, o ens pots enviar un correu electrònic a  info@graficser.com. Segur que trobarem la millor solució!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.