Truca!938 861 215 Demana pressupost
240130 PROMOCIÓ RÈTOLS IMMOBILIARIS I D'OBRES

Mostra informació esencial del teu servei amb els rètols més adequats

El polipropilè és un dels materials més utilitzats per a la impressió digital de cartells i rètols. És resistent a l’exterior i dels més usats en la impressió digital sobretot per a la publicitat exterior. La senyalització d’obres, immobiliaries, serveis municipals, oficines, despatxos, magatzems, solen presentar rètols d’aquest estil.

Aquest suport rectangular té un gruix de 1,5mm, és semi-rígid i això fa que sigui molt pràctic fer arribar la informació de manera visual i directa. És per aquest motiu que el cartell pot anar acabat amb ullets per facilitar la seva col·locació en façanes, entrades, valles, etc. El polipropilè té una estructura alveolar interna que fa que sigui lleuger. Gràcies a aquesta lleugeresa es pot transportar d’un lloc a un altre amb molta facilitat.

La impressió directa sobre aquest material ofereix una gran durabilitat fent que els cartells resultin resistens alhora d’aplicar a exteriors i siguin ideals com a eina de comunicació en esdeveniments i exposicions.

Sobre aquest suport tant versàtil podem imprimir a tot color i amb qualitat fotografica personalitzant el disseny fins a l’últim detall.

Si busques un material ressitent, polivalent, comòde i econòmic, aquest és el suport que busques! Aprofita aquesta promoció vàlida fins al 28 de març, t’esperem a Graficser per ajudar-te amb tot el que necessitis.

 

Descarrega’t aquí la informació

Estic interessat en la promoció

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.