Truca!938 861 215 Demana pressupost

Descobreix les tendències d’impressió per aconseguir imants útils, funcionals i bonics

Els imants de nevera personalitzats  són un recurs cada cop més habitual en el món del màrqueting i la publicitat. El fet que siguin un producte amb un cost unitari relativament petit els converteix en una molt bona opció en campanyes de posicionament de marca o de llançament de productes. 

A Graficser fa més de trenta anys que treballem en el sector de la impressió i podem constatar que els imants són un recurs eficaç. Normalment, aquest producte acaba a les neveres i frigorífics que hi ha a les cuines de les llars. La cuina és un espai domèstic on durant el dia hi ha força activitat i és gairebé impossible que els habitants de la casa no passin per allà al llarg de la jornada. Per tant, els imants de nevera personalitzats  són vistos cada dia com a mínim una vegada. 

Com fabriquem els imants de nevera personalitzats?

En aquest apartat et descobrirem com fabriquem els imants de nevera personalitzats Graficser i quines són les tècniques d’impressió que fem servir. Et podem oferir imants de diferents mides, formes i gruixos per poder adaptar-nos al màxim a la teva idea o proposta. Els sistemes d’impressió que fem servir són la serigrafia, la impressió digital i el vinil de tall o digital.

En què consisteix la serigrafia?

La serigrafia és una de les tècniques d’estampació més antigues que existeixen. Consisteix en transferir el logotip o la imatge que es vol estampar mitjançant una malla anomenada pantalla. Es necessita una pantalla per a cada un dels colors.

Existeixen els següents tipus de serigrafia: manual, semiautomàtica, automàtica, tèxtil, circular i paraigües.

Per a l’estampació d’imants de nevera personalitzats mitjançant serigrafia es necessita un mínim d’articles per comanda, ja que no surt a compte crear les malles per poques unitats. Les pantalles que es fan servir també són d’una mida concreta i si volem imprimir un imant molt gran, potser no és possible. 

Un dels avantatges d’aquesta tècnica en comparació amb la impressió digital és la seva major durabilitat i resistència de les tintes davant els raig UV degut a la pigmentació de les tintes.

Imants per personalitzar mitjançant impressió digital

La impressió digital ha estat tota una revolució en el sector. La seva gran agilitat i flexibilitat l’han convertit en l’opció predilecta per a molts projectes d’impressió. Aquest tipus d’impressió no requereix temps d’assecatge dels productes ni de refredament del material. 

Si comparem la impressió digital amb la tradicional, l’òfset, aquesta té un ventall de materials i formats molt més ampli. Això permet més llibertat a l’hora de donar forma als diferents productes, es pot ser molt més creatiu.

La impressió digital ens permet realitzar una petita quantitat de magnètics de nevera personalitzats a un preu assequible i competitiu.

Què és la impressió amb vinil de tall o digital?

S’utilitza habitualment per produir imants de grans dimensions o magnètics on l’original dificulta poder-lo imprimir directament sobre el material magnètic

Exemples d’imants de nevera personalitzats

A continuación vamos a compartir algunos de los ejemplos de imanes de nevera personalizados con aplicaciones de lo más diversas.

  • Algunes empreses de subministraments de la llar com la llum, el gas o fibra òptica regalen als seus clients imants per a la nevera amb el seu telèfon d’emergències 24 hores. Així els clients el tenen sempre a mà quan els necessiten.
  • El mateix passa amb empreses o restaurants que reparteixen menjar a domicili, que tenen imants amb el seu telèfon per demanar menjar i, fins i tot, un codi QR amb accés directe a la seva carta. 
  • Ajuntaments i institucions públiques utilitzen els magnètics personalitzats per transmetre missatges institucionals que necessiten veure’s diàriament a un lloc preferent de la llar; poden ser per exemple, informació de recollida selectiva, telèfons d’interès, d’emergències,…
  • També hi ha qui fa servir els imants de nevera personalitzats per a regals en esdeveniments o dates assenyalades. En algunes ocasions, la tradicional postal nadalenca s’ha convertit en un calendari d’imant personalitzat.
  • El mes de setembre és un caos per a les llars on hi ha nens. Tornar a la rutina es complica quan cal acostumar-se als nous horaris d’extraescolars dels infants. Per això molts centres educatius el regalen a les famílies per donar informació del centre i que les famílies puguin planificar els horaris escolars i les activitats extraescolars. Així, tots tenen a mà en qualsevol moment el que toca cada dia.

Explica’ns la teva idea i crearem dissenyarem els teus imants de nevera personalitzats

Si estàs pensant a crear un imant personalitzat i vols que a Graficser ens encarreguem d’elaborar-lo, contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís. Ens pots trobar trucant al 938 861 215  o escrivint un correu electrònic a aquesta adreça: info@graficser.com.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.