Truca!938 861 215 Demana pressupost
240326 PROMOCIÓ BIDONS RESISTENTS

Impulsa la teva marca: Bidons personalitzats resistents i duradors.

Dissenyats per resistir el pas del temps, els nostres bidons són l’opció perfecta per promocionar la teva marca amb estil i durabilitat.

A més són una solució sostenible, volem un món més verd i net.

Descobreix una nova manera de destacar la teva empresa amb una impressió personalitzada d’ampolles – bidons confeccionats amb materials molt resistents. Elaborats a partir d’alumini, acer inoxidable o tritan, un polímer de gran duresa i resistent i a la vegada molt lleuger. Els nostres bidons garanteixen una resistència incomparable per enfrontar l’ús diari i les condicions més exigents. A més, són reutilitzables i ecoamigables, cosa que els converteix en una elecció sostenible per a la teva marca.

Mitjançant la tècnica de serigrafia, podem imprimir el teu logotip, eslògan o disseny personalitzat als bidons, assegurant una presentació impecable en tinta sobre el material.

En aquesta promoció també oferim el marcatge per sublimació inclòs en el preu. En aquest procés, es fa servir tinta especial que, en aplicar-se sobre un paper de transferència, es converteix en gas quan s’escalfa. Aquest gas penetra a la superfície del material objectiu i s’hi solidifica, creant una impressió permanent i d’alta qualitat. El procés de sublimació permet una reproducció d’imatges amb alta resolució i a tot color, ja que la tinta es fusiona amb el material en comptes de simplement adherir-se a la superfície. Això ho fa especialment adequat per a articles promocionals. 

Ja sigui per a esdeveniments esportius, promocions de marca, regals corporatius o activitats a l’aire lliure, els nostres bidons personalitzats s’adapten perfectament a qualsevol situació. La seva versatilitat i practicitat els converteixen en el company ideal per acompanyar la teva marca a totes les seves aventures. 

Descobreix la solució perfecta per promocionar la teva marca de manera duradora i efectiva amb els nostres bidons resistents:

  1. Durabilitat incomparable: Fabricats amb materials resistents com acer inoxidable, tritan o alumini. Els nostres bidons estan dissenyats per resistir l’ús diari i durar molt de temps.
  2. Personalització total: Utilitzant la tècnica de serigrafia, podem imprimir el teu logotip, eslògan o disseny personalitzat als bidons, assegurant que la teva marca es destaqui en qualsevol situació.
  3. Versatilitat en aplicacions: Perfectes per a esdeveniments esportius, activitats a l’aire lliure, promocions de marca o regals corporatius, els nostres bidons personalitzats s’adapten a una àmplia gamma d’usos i situacions.
  4. Impacte visual garantit: La serigrafia d’alta qualitat assegura una impressió nítida i duradora, que captarà l’atenció de la teva audiència i reforçarà el reconeixement de la teva marca. 

No deixeu passar aquesta oportunitat de promocionar la vostra marca amb estil de manera efectiva i duradora. 

Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i sol·licitar un pressupost personalitzat.

 

Descarrega’t aquí la informació

Estic interessat en la promoció

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.