Truca!938 861 215 Demana pressupost
240126 PROMOCIO BOSSES COMERÇ

Aprofita la promoció i personalitza una bossa de cotó

Abraça l’Eco-Moda amb un estil sostenible

Impressió personalitzada sobre bosses de cotó de diferents estils perquè triïs el que més s’adapta a les teves necessitats!
Les bosses personalitzades permeten a una empresa crear una identitat única i destacar visualment. Són des d’una poderosa eina de màrqueting a una acció reivindicativa. Les bosses de roba de cotó tenen un ampli ventall de possibilitats. Són perfectes per a regalar en fires, esdeveniments, events… O per utilitzar a la compra quan es va de botigues o al supermercat.
Personalitzar amb colors, dissenys i logotips té per objectiu que les bosses es convierteixen en una extensió de la identitat de la marca. Això facilita el reconeixament de l’empresa per part dels clients. Les bosses de tela poden servir per inspirar els altres mitjançant missatges positius i atractius. La utilització d’aquest tipus de roba de cotó personalitzada aporten una experiència més personal i divertida als consumidors i generen un valor afegit a la imatge de les empreses, entitats, associacions, etc.

En aquesta promoció trobaràs una gran varietat de bosses de tela personalitzades. Son un clàssic del marxendatge ja que son molt versàtils, àmplies i fortes. Un regal promocional conscient i respectuós amb el medi ambient ja que el cotó és orgànic. Poden reutilitzar-se fins a més de 5000 vegades i son l’alternativa perfecte a les bosses de plàstic d’un sol ús.

Aplicacions de les bosses de cotó personalitzades

Les bosses de tela personalitzades són l’eina promocional perfecta per la seva versatilitat. Tant si el seu projecte és crear una sèrie de bosses de cotó personalitzades per la seva petita empresa, o per una multinacional, un col·legi o universitat, com d’embalatge pels seus productes, com de bossa de la compra o simplement com una alternativa a les bosses de plàstic, aquestes bosses de tela l’ajudaràn a promoure la seva marca o empresa allà on vagin.

La seva àmplia àrea de marcatge dona molta visibilitat a la marca quan es porten pel carrer, a la compra o a la feina. Explora la promoció i troba el teu model preferit: hi han bosses de diferents llargades de nança, un àmplia gamma de colors i diferents tipus de gramatge i acabats.

Les bosses de cotó de compra personalitzades

Les bosses de cotó amb reixeta són perfectes per portar la compra de productes frescos. El cotó és un teixit fort i natural i com a resultat fa que puguin aguantar un bon pes i siguin perfectes per portar els aliments. És un article usat dia a dia fent que la teva marca sigui ben visible.

 

Descarrega’t aquí la informació

Estic interessat en la promoció

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.