Truca!938 861 215 Demana pressupost
240126 PROMOCIO BOSSES NON WOVEN

Aprofita la promoció i personalitza una bossa de tela non-woven

L’Eco-Moda al teu abast: una solució sostenible, eco-conscient i versàtil

Personalitza i imprimeix sobre les nostres exclusives bosses de tela non woven, oferint un suport perfecte per donar visibilitat a la teva marca o disseny.

Mitjançant l’ús de bosses personalitzades, les empreses tenen l’oportunitat de crear una identitat única i destacar visualment en el mercat. Utilitzant una combinació de colors, dissenys i logotips personalitzats, les bosses es converteixen en una extensió clara de la identitat de la marca. Aquesta cohesió facilita el reconeixement instantani de l’empresa per part dels clients, reforçant la seva presència i la seva connexió amb el públic.

A més de ser fabricades amb un material conegut com tela no teixida (TNT), les bosses non woven es caracteritzen per ser un material tèxtil que està sense enllaçar. Mentre que el material teixit implica que els fils estan enllaçats entre sí, en el cas de les bosses non woven, les fibres es fusionen mitjançant calor i pressió. Aquesta fusió s’aconsegueix mitjançant procediments mecànics, tèrmics i químics que fan que les fibres es quedin adherides entre si, tot sotmetent materials com el cotó o el polièster. Totes les bosses de la promoció presenten aquest acabat termosegellat i nances reforçades.

Dins de les promocions tèxtils, aquestes bosses són extremadament populars, ja que són més econòmiques que les bosses de cotó i, a més a més, ofereixen una resistència similar.

Moltes possibilitats per escollir:

TAmbé, t’oferim una àmplia varietat de dissenys diferents: nances llargues o curtes, plegable i/o amb un acabat d’aparença metal·litzada. Aquestes últimes t’ofereixen un aspecte brillant com a conseqüència d’aplicar un acabat laminat, el qual converteix les bosses en unes peces més elegants i originals, sens dubte diferents a moltes altres opcions disponibles al mercat.

Tots els models de bosses de la promoció estan disponibles en una gran gamma de colors diferents, la qual cosa probablement facilitarà trobar una que s’ajusti perfectament a les teves necessitats específiques.

Si et preguntes perquè la tela no teixida és millor que altres teles, no busquis més, aquí t’ho expliquem detalladament. Dels molts avantatges i característiques que t’ofereix una bossa non woven i que hem de tenir en compte, inclouen:

· una millor absorvència.

· Protecció bacteriana.

· No es poden desfilar al no haver fibres teixides entre si.

· Repel·len els líquids

· Resistents a l’impacte

· Retarden la flama

· Aïllament tèrmic

 

Descarrega’t aquí la informació

Estic interessat en la promoció

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.