Truca!938 861 215 Demana pressupost
240126 PROMOCIO BOSSES NON WOVEN

Aprofita la promoció i personalitza una bossa de tela non-woven.

Personalitza i imprimeix sobre bosses de tela non woven i dona visibilitat a la teva marca o disseny!
Les bosses personalitzades permeten a una empresa crear una identitat única i destacar visualment. Al utilizar colors, dissenys i logotips personalitzats, les bosses es convierteixen en una extensió de la identitat de la marca, el que facilita el reconeixament de l’empresa per part dels clients.

Les bosses non woven estàn fabricades amb un material conegut com tela no teixida (TNT), es caracteritza per ser un material tèxtil que està sense enllaçar. El material teixit és aquell que els fils estàn enllaçats entre sí, per el contrari, en les bosses no woven les fibres es fusionen mitjançant calor i pressió. Això s’aconsegueix al sometre materials com el cotó o el polièster a una fabricació de procediments mecànics, tèrmics i químics que fan que les fibres es quedin adherides entre si. Totes les bosses de la promoció presenten aquest acabat termosegellat i nances reforçades.

Dins de les promocions tèxtils, aquestes bosses són molt populars ja que son més barates que les bosses de cotó i tenen una resistència similar.

Moltes possibilitats per escollir

A més a més t’oferim una varietat de dissenys diferents: nances llargues o curtes, plegable i/o amb un acabat d’aparença metal·litzada. Aquestes últimes t’ofereixen aquest aspecte brillant com a conseqüència d’aplicar un acabat laminat que el converteixen en unes bosses més elegants i originals, sens dubte diferent a moltes altres.

Tots els models de bosses de la promoció estan disponibles en una gran gamma de colors diferents que probablement ajuda a que una d’elles t’encaixi perfectament al que necessites.

Si et preguntes perquè la tela no teixida és millor que altres teles aquí t’ho expliquem!

Dels molts avantatges i caraterístiques que t’ofereix una bossa non woven i que hem de tenir en compte, inclouen:

· una millor absorvència.

· Protecció bacteriana.

· No es poden desfilar al no haver fibres teixides entre si.

· Repel·len els líquids

· Resistents a l’impacte

· Retarden la flama

· Aïllament tèrmic

Descarrega’t o imprimeix la promoció aquí.

Estic interessat/a en la promoció

 

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.