Truca!938 861 215 Demana pressupost
240326 PROMOCIO TASSES DE DISSENY

Aprofita la promoció i personalitza les tasses que més s’adaptin al teu estil.

Desperta cada matí amb una tassa que comuniqui el teu missatge.

La impressió personalitzada de tasses és una excel·lent manera d’afegir un toc personal i crear una bona publicitat o un regal únic i memorable. Són un clàssic del marxandatge ja que son molt versàtils, mostren bé el missatge i es tracta d’un element d’ús diari i quotidià.
En aquesta promoció trobaràs varietat de tasses de disseny on poder aplicar una bona impressió de qualitat.

Per què personalitzar una tassa?

Mostrar la teva marca en una tassa pot ser una estratègia efectiva per diverses raons:

  1. Visibilitat constant: Les tasses s’utilitzen diàriament a moltes rutines, ja sigui a la llar, l’oficina o en llocs de reunió. En col·locar la teva marca a una tassa, estàs assegurant una exposició constant de la teva marca al llarg del dia.
  2. Memorització de marca: En veure repetidament la teva marca a la tassa, els usuaris poden recordar-la més fàcilment, cosa que pot ser útil quan estan prenent decisions de compra relacionades amb el teu producte o servei.
  3. Publicitat discreta: Les tasses amb la teva marca actuen com una forma subtil de publicitat. A diferència d’altres mitjans publicitaris més intrusius, com ara anuncis en línia o a la televisió, les tasses permeten que els consumidors interactuïn amb la teva marca de manera més natural i menys intrusiva.
  4. Cost-efectivitat: La producció de tasses personalitzades pot ser relativament econòmica, especialment quan es fan en grans quantitats. Això les converteix en una opció atractiva per a empreses que volen augmentar la visibilitat de la seva marca.
  5. Regals promocionals: Les tasses personalitzades també poden ser utilitzades com a regals promocionals per a clients, empleats o socis comercials. Aquests regals no només reforcen la lleialtat cap a la teva marca, sinó que també augmenten l’exposició de la mateixa quan les tasses es fan servir en entorns socials o laborals.

Mostrar la teva marca en una tassa és una estratègia efectiva per augmentar la visibilitat, la memorització de la marca i la lleialtat del client, alhora que proporciona una forma discreta i econòmica de publicitar el teu negoci.

 

Descarrega’t aquí la informació

Estic interessat en la promoció

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.