Truca!938 861 215 Demana pressupost
portada blog mamparas de metacrilato a medida 919x759 GRAFICSER

Especials per a complir amb les mesures de seguretat i distanciament físic a oficines, comerços, restaurants…

mamparas de metacrilato a medida

A Graficser podem proporcionar-te mampares de metacrilat fetes a mida per al teu negoci. Aquesta crisi sanitària ha canviat els hàbits de consum i socialització de les persones. Articles com les mascaretes o els hidrogels, productes que pràcticament no s’utilitzaven abans de l’aparició de la COVID-19, ara resulten essencials per a totes i tots nosaltres. Les mampares de metacrilat no es queden enrere, ja que compleixen una funció de vital importància per a la seguretat laboral de treballadors i clients en un gran nombre de negocis, comerços i botigues.

Gràcies a elles, s’evita el contagi i la infecció directa, es mantenen les mesures de seguretat i distanciament, i es contribueix de la millor manera possible a radicar aquesta inesperada pandèmia.

S’entreguen en pla i són senzilles de muntar, ja que només cal col·locar els suports o penjar-les en funció de l’opció escollida. Són molt estables i permeten la separació d’espais entre client i dependent, o entre clients, d’una forma molt senzilla, funcional i ràpida.

Tenim en estoc 3 mides prefabricades i també podem fer mampares a mida segons les necessitats de cada client

Disposem de tres mides diferents de mampares, fabricades en metacrilat transparent, de fàcil acoblament sense adhesiu ni femelles de cap mena, i amb un elevat grau d’estabilitat.

  • Model simple sense finestra, amb unes mides totals de 100 x 75 cm. El preu és de 87€/unitat.
  • Model simple, amb finestra i unes mides totals de 100 x 75 cm. El preu és de 92€/unitat.
  • Model doble, amb finestres i unes mides totals de 140 x 75 cm. El preu és de 173€/unitat.

Per fabricar-les a mida, només has de posar-te en contacte amb nosaltres, explicar-nos el que necessites exactament, i posarem fil a l’agulla. Pots sol·licitar un pressupost sense cap compromís.

Mampares de metacrilat dissenyades per agafar-se al sostre i amb una instal·lació molt senzilla

mamparas de metacrilato a medida

En aquest cas, estem davant d’un tipus de mampara dissenyada i pensada per a penjar-se al sostre, sense fixacions ni instal·lacions complicades.

Ofereix el màxim grau de protecció, té els vèrtexs rodons, i es fabrica en metacrilat transparent de 4 a 10 mm de gruix. Parlem d’un producte de molta qualitat i indicat per a tota mena de centres docents i de salut: supermercats, estancs, farmàcies, òptiques, hospitals, centres mèdics, veterinaris, botigues de roba, hotels, restaurants…

D’altra banda, podem dissenyar i fabricar tota classe de cartelleres especials i elements delimitadors d’espai per a la prevenció de la COVID-19: peanyes, barreres modulables, rollups, cavallets, marcs, suports, faristols, photocalls, tòtems, reservats, banderes, taulells…, de diferents mides i materials, en funció de les necessitats de cada client. Posa’t en contacte amb nosaltres per a rebre informació detallada i comprovar, de primera mà, tot el que podem oferir-te per a la teva botiga o negoci.

Adhesius fets a mida per a mantenir la distància de seguretat

Un dels factors clau per a la tornada a la normalitat és que tots assumim que hem de ser una mica més responsables. El primer que s’ha de tenir en compte és que convé mantenir les distàncies de seguretat entre nosaltres. L’experiència ens ha demostrat que en aquest tipus de situacions, utilitzar adhesius d’advertència i precaució, pot ajudar-te moltíssim a controlar les distàncies a la teva botiga o negoci. Tingues present que des de Graficser podem proporcionar-te; tant línies de seguretat i cercles de 40 cm de diàmetre per al terra, com cercles de 25 cm de diàmetre, pensats per a bancs, seients i sales d’espera.

D’altra banda, aquests són els models base, però podem dissenyar-los a mida per al teu negoci. Així de fàcil!

Som una empresa amb una àmplia experiència en serveis i productes d’impressió, des d’un punt de vista global, i amb una gran oferta a la teva disposició, juntament amb les millores professionals. A què esperes?

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.