Truca!938 861 215 Demana pressupost
marcaje de botellas

La moda de la sostenibilitat potencia les ampolles reutilitzables com a regal promocional

La indústria del marxandatge i els regals promocionals van a remolc de les tendències del mercat i de les preferències de la gent. Els regals que eren populars fa uns anys pot ser que no ho siguin avui en dia i els regals publicitaris que triomfaran d’aquí a cinc anys probablement no seran els mateixos que els actuals. Una de les tendències actuals més populars és la de la sostenibilitat i el mode eco i el marcatge d’ampolles reutilitzables és un magnífic aliat per aquesta moda.

Existeixen una infinitat de possibilitats de marcatge d’ampolles que dóna molt de joc a totes aquelles empreses, associacions o particulars que volen personalitzar aquest tipus de productes. La tècnica de marcatge que s’utilitzarà varia segons el tipus d’ampolla escollida i el disseny a imprimir, ja que en funció d’això, s’ha de triar una tècnica o altra per garantir una òptima qualitat en la personalització. 

marcaje de botellas

Quina és la millor tècnica pel marcatge d’ampolles?

A Graficser disposem d’un ampli catàleg d’ampolles reutilitzables de tota mena per oferir-les als nostres clients. Tenim en estoc ampolles de plàstic lliures de BPA, que són les més econòmiques i també les més utilitzades per regalar en fires i esdeveniments. També disposem d’ampolles reutilitzables de vidre, amb funda de silicona o neoprè, ampolles d’alumini, ampolles d’acer inoxidable, entre d’altres. Darrerament, el marcatge d’ampolles de vidre està en plena expansió i és la petició que més ens demanen els clients que escullen aquest tipus producte. 

marcaje de botellas

A partir d’aquí, cal seleccionar la tècnica de marcatge d’ampolles òptima segons la forma, el material amb què està feta i el disseny que es vulgui imprimir sobre l’ampolla reutilitzable escollida. La serigrafia dona múltiples opcions independentment de quin sigui el material base. 

Podem fer el marcatge d’ampolles amb les tècniques de serigrafia plana, serigrafia cilíndrica, amb tampografia; si la personalització consisteix a imprimir una fotografia, s’ha d’utilitzar la tècnica d’impressió digital o de sublimació. La tècnica d’impressió làser és ideal per personalitzar les ampolles metàl·liques i aconseguir un resultat de bona qualitat.

A Graficser disposem de la maquinària necessària per poder personalitzar ampolles reutilitzables mitjançant totes aquestes tècniques. Definim el disseny personalitzat conjuntament amb el client, l’aconsellem i li recomanem de quina manera quedarà millor. Sempre fem proves de viabilitat i qualitat per assegurar-nos que la impressió queda perfecta i que el producte final és de gran qualitat.

Per què les ampolles reutilitzables són una bona opció?

La tendència ecofriendly està guanyant adeptes d’una manera molt ràpida i en totes les franges d’edat i sectors. Tenint en compte això, és molt fàcil encertar regalant una ampolla reutilitzable. El model d’ampolla que més triomfa és la de vidre de 500 ml de capacitat. 

I amb quina altra finalitat que ser ecofriendly podem regalar una ampolla d’aquestes? Doncs per exemple per tenir un detall amb els teus propis treballadors o amb les persones que has participat en algun esdeveniment o acte. Una altra possibilitat pot ser utilitzar aquestes ampolles com a regal publicitari promocional per a fires o esdeveniments.

Sumar-se a la revolució ecològica de les ampolles reutilitzables de vidre és una magnífica opció per cuidar el teu equip i fer-los sentir còmodes en el seu dia a dia o bé aconseguir que els clients ens recordin, ja que l’ampolla és un objecte que faran servir freqüentment i durant un període llarg de temps.

El marcatge d’ampolles reutilitzables permet personalitzar-les per esdeveniments esportius, amb finalitats corporatives per transmetre valors de consum responsable, consum saludable i crear sentiment de comunitat i pertinença a un grup humà. També s’utilitzen cada cop més les ampolles reutilitzables en escoles i associacions en mode corporatiu. Fins i tot alguns artistes les fan servir com a marxandatge promocional de les seves creacions.

marcaje de botellas formatos

Si vols que t’ajudem a triomfar amb la teva ampolla reutilitzable, contacta amb nosaltres i demana’ns pressupost sense cap mena de compromís. Pots fer-ho per correu electrònic a info@graficser.com o per telèfon al 938 861 215.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.