Truca!938 861 215 Demana pressupost

Els productes de marxandatge per a publicitat són una bona opció pels detalls de final de curs

En aquests moments del curs escolar, són molts els alumnes que comencen a fer el seu propi compte enrere cap a l’estiu. Els estudiants de batxillerat estan ansiosos per acabar els exàmens i la selectivitat. Els més petits tenen ganes que arribi l’estiu per canviar els quaderns i les aules per estades esportives, artístiques o d’idiomes lluny de casa i viure aventures.

I els pares, què fan els pares en aquests moments del curs? Alguns estan fent un mega tetris per saber on col.locaran els seus fills els mesos d’estiu i d’altres, majoritàriament els que estan implicats a l’AFA o en el dia a dia de l’escola de manera més activa, no deixen de donar voltes a les famoses festes de final de curs. Aquestes festes solen ser un veritable maldecap: què farem, com ho celebrarem, què regalarem als alumnes i als professors… El marxandatge per a publicitat  pot ser la solució a aquesta darrera qüestió.

REGAL PROMOCIONAL ESCOLES AFAS AMPAS

Detalls personalitzats i útils per celebrar el final de curs

Escollir el petit detall o obsequi que es regalarà als alumnes a final de curs no és una tasca fàcil. Aquest regal ha de complir amb una sèrie de requisits que no sempre encaixen a la perfecció entre ells. No obstant això, el marxandatge per a escoles s’està convertint en la solució perfecta per a aquest tipus d’ocasions.

I per què?.. Doncs perquè el marxandatge per a publicitat  compleix amb els següents requisits:

  • Econòmic. Normalment les AFA no disposen d’un pressupost massa exuberant per invertir en aquests petits regals. En la majoria dels casos es disposa de pocs euros per alumne o alumna.
  • Diversitat. Els catàlegs de marxandatge publicitari estan plens de propostes per a tots els gustos. Ofereixen una enorme diversitat de productes: tèxtils, accessoris de viatge, accessoris domèstics, jocs, objectes utilitzats per escriure i treballar, objectes esportius i d’oci, entre moltes altres opcions. 
  • Útil. Una altra qüestió que preocupa bastant els pares i mares que formen part de les AFA, i a la resta de pares i mares en general, és que allò que es regala als nens sigui quelcom útil. Per tant, que l’obsequi es pugui fer servir en el seu dia a dia i no es converteixi en un simple “pongo” és un requisit d’allò més important.
  • Personalitzable. Regalar quelcom als alumnes i professors és un gest que va més enllà de voler tenir un simple detall. També ha de ser una acció que permeti identificar com a col·lectiu aquells que el reben amb la intenció de crear un sentiment de pertinença. Per aquest motiu, gairebé sempre aquests detalls es personalitzen amb el nom de l’escola, fotografia o nom del grup de classe o amb algun element distintiu que els converteix en únics i exclusius. A més a més, en segon terme aquests detalls també es converteixen en elements publicitaris que de manera indirecta promocionen l’escola.

Els productes de marxandatge per a publicitat que més triomfen

A Graficser ens encarreguem d’elaborar els detalls de moltes escoles que volen fer un petit regal als seus alumnes i professors a final de curs. A continuació, volem compartir amb tu els productes del nostre extens catàleg que més èxit tenen darrerament. Així, a més d’aconseguir un obsequi que compleixi tots els requisits, t’assegures de regalar quelcom que està de moda.

  • COVID-19. Ningú és aliè a la situació de pandèmia que estem vivint i en el nostre dia a dia ens hem vist obligats a canviar alguns costums i rutines per tal de prevenir els contagis. En aquest sentit, les mascaretes, les bosses per guardar les mascaretes i els gels hidroalcohòlics personalitzats poden ser una bona opció de marxandatge per a publicitat  per regalar als alumnes i professors.
  • Tèxtil. És el clàssic que mai falla. A Graficser podem personalitzar-te des de samarretes de cotó, samarretes de polièster tècnic-esportiu, gorres, bosses, dessuadores i un llarg etcètera de productes tèxtils. Moltes AFA escullen les samarretes personalitzades com a detall de final de curs, ja que són molt útils, visibles i no són excessivament cares.
REGAL PROMOCIONAL ESCOLES AFAS AMPAS 2
  • “Filosofia eco”. Darrerament s’ha posat de moda la filosofia eco i el consum i desenvolupament sostenibles. Per aquest motiu, els productes eco com les ampolles d’aigua reutilitzables, les tasses, les bosses i carmanyoles per dur els entrepans o les bosses de cotó estil totebag o amb cordills, són una molt bona opció de marxandatge per a escoles, ja que de forma indirecta s’inculca als nens els valors de la sostenibilitat i el consum responsable. 
  • Jocs. Molts pares es queixen que els seus fills passen massa temps enganxats a una pantalla i no precisament a la de l’ordinador de l’escola durant les classes. Les pantalles han guanyat cada cop més presència en les estones d’oci i joc dels més petits. El regal de final de curs pot ser una bona excusa per intentar revertir-ho, encara que sigui de manera discreta. Alguns exemples de jocs que podem personalitzar-te a Graficser són: el dòmino, el parxís, pilotes inflables, pales de platja, entre moltes altres opcions. 

Si vols consultar el nostre catàleg complet de marxandatge per a publicitat  o necessites resoldre dubtes sobre la personalització dels productes pots contactar amb nosaltres sense cap mena de problema. A Graficser estarem encantats d’ajudar-te i fer que el teu regal sigui un èxit. Pots trucar-nos al 938 861 215  o si ho prefereixes, escriu-nos un correu electrònic a info@graficser.com.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.