Truca!938 861 215 Demana pressupost
lloguer de carpes per a festes majors

El marxandatge personalitzat per a empreses, Ajuntaments i comissions de festes t’ofereix diferents solucions a un preu molt assequible

Amb l’arribada del bon temps, en molts pobles i ciutats es celebren les festes majors. Les comissions i els Ajuntaments encarregats d’organitzar-les han de posar en marxa tots els preparatius necessaris perquè la celebració sigui tot un èxit. Més enllà de programar els esdeveniments i la logística necessària per a dur-los a terme, és imprescindible encarregar el material promocional i de regal necessari d’aquella edició de la festa major. El marxandatge personalitzat per a empreses és l’opció més senzilla i econòmica per aconseguir aquest material.

Al contrari del que molts pensen, les festes majors comencen molt abans del primer dia que apareix assenyalat al programa d’actes. La seva preparació s’estén mesos enrere d’aquesta primera data i sovint, són moltes les persones que hi participen. Cal tenir en compte una infinitat d’elements: els cartells promocionals de la festa, els programes de mà i els fulletons dels actes, les banderoles que decoraran els carrers, la senyalització dels espais en què es duran a terme els esdeveniments, els regals o detalls que es donaran als assistents de determinats esdeveniments… Al catàleg de marxandatge promocional de Graficser hi trobareu la gran majoria d’aquests productes a un preu d’allò més competitiu.

Impresion de vasos reutilizables para fiestas y eventos

Els imprescindibles per organitzar la vostra propera festa major

Si ja heu començat a preparar la propera festa major, segur que teniu una llista que inclou la promoció de les festes durant els dies previs, la senyalització i organització dels espais o recintes on es celebraran els esdeveniments, com s’identificarà l’organització, els detalls pels participants a les diferents activitats,… A continuació, us detallem alguns dels productes de marxandatge personalitzat per empreses i festes majors que us poden ser útils per marcar un “check” a la vostra llista sense sobrepassar el pressupost disponible. 

  • Promoció de les festes. Podeu donar a conèixer les dates en què es durà a terme la celebració i el programa d’actes i esdeveniments previstos de moltes maneres. A Graficser podem preparar-vos banderoles per als fanals del carrer i banderes pels balcons. També disposem de servei d’impremta per a realitzar els cartells, flyers, fulletons o programes de mà que necessiteu perquè no hi hagi cap veí o veïna que no estigui assabentat de tot el que heu preparat. 
  • Senyalització de l’espai. Les indicacions tant en espais interiors com exteriors és molt important en l’organització de qualsevol esdeveniment. Senyalitzar l’espai serveix per canalitzar el flux de participants a l’esdeveniment i guiar-lo perquè faci el recorregut que ens interessa sense haver d’invertir esforços humans a indicar-ho.  Amb una cinta de senyalització o uns adhesius que assenyalin el traçat, per exemple, evitem haver de posar diverses persones indicant per on s’ha d’anar. També us podem imprimir i subministrar banderes fly beach que us poden anar bé per indicar on es troben els serveis, les taquilles, els punts d’informació, els contenidors de deixalles entre moltes d’altres coses. S’utilitzen molt perquè són fàcil de visualitzar només aixecant la vista.
  • Lloguer i venda de carpes. Si teniu previst organitzar una mostra d’entitats aprofitant les festes o necessiteu unes carpes per cobrir les taquilles o les barres de consumició, disposem de carpes de venda i lloguer. 
  • Venda d’inflables i banderes de senyalització. En el cas que necessiteu un inflable des d’on poder donar el tret de sortida d’un esdeveniment esportiu, o unes banderes personalitzades amb els logotips dels patrocinadors, a Graficser també us ho podem imprimir i subministrar.
  • Regals i detalls per a esdeveniments. A l’hora d’escollir què oferiràs als participants en alguns dels esdeveniments com a record d’aquella edició, has de tenir molt en compte qui serà el receptor del producte. No és el mateix pensar un detall per a un públic infantil, que per a un target jove o adult, com tampoc ho és participar en una activitat esportiva, un espectacle cultural o un concert. Sigui quin sigui el perfil que rebrà l’obsequi, a Graficser tenim un gran ventall d’opcions per oferir-te i personalitzar-les al vostre gust. Tenim polseres identificatives, ulleres de sol, gorres o barrets personalitzats perquè els més petits, i també els que no ho són tant, puguin gaudir d’un espectacle a l’aire lliure sense haver de preocupar-se per si els toca el sol o fa calor. Podem personalitzar qualsevol classe de samarreta o peça tèxtil per identificar els participants a l’activitat que teniu programada i, fins i tot, estampar-les en diferents colors per distingir equips o grups. Podem serigrafiar els gots reutilitzables per les consumicions que es serviran als espais on es realitzen els esdeveniments i així reduir residus, fabricar el packaging dels regals i també subministrar-vos els mateixos obsequis personalitzats que donareu a aquells que participin en un concurs o cursa.
  • Productes COVID-19. Com a experts en marxandatge promocional per a empreses hem desenvolupat una gamma de productes entorn de la COVID-19 per prevenir els contagis. En aquest sentit, podem oferir-vos pantalles facials, mascaretes, mampares de metacrilat i elements de senyalització protecció que s’ajustin als vostres requisits.

Per què el marxandatge personalitzat per a empreses pot ser el teu millor aliat?

Està més que comprovat que quan les persones que reben algun detall senten simpatia vers aquella entitat, organisme o empresa que els hi regala. En aquest sentit, el marxandatge personalitzat per a empreses  pot ajudar-vos a aconseguir aquests petits detalls que oferiu durant les festes a un preu molt assequible i, per si no n’hi hagués prou, podreu personalitzar-los seguint la línia de la imatge corporativa de la vostra comissió de festes, entitat o ajuntament.

En termes econòmics, resulta més rendible invertir en marxandatge promocional  per donar a conèixer un esdeveniment que fer-ho en els mitjans de comunicació convencionals. A més a més, els detalls promocionals es calcula que tenen una “vida” de 7 mesos de mitjana i freqüentment canvien de mans, de manera que aquell esdeveniment o celebració al qual es refereix el vostre detall, seguirà estant present en el dia a dia de qui el rep durant més de mig any i alguns d’aquells que interaccionin amb ell també el coneixeran. 

A Graficser fa més de 30 anys que fabriquem tota mena de marxandatge personalitzat per a empreses, ajuntaments i comissions de festes, motiu pel qual la nostra trajectòria ens avala com el vostre aliat de confiança per preparar la propera celebració. Pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça info@graficser.com o al telèfon 938 861 215. Us ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans. 

merchandising empresas fiestas mayores
Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.