Truca!938 861 215 Demana pressupost
hombre trabajando con impresora material publicitario para eventos graficser

A Graficser som especialistes en el disseny i treballem al costat dels nostres clients perquè els teus objectius també es converteixin en els nostres èxits. Sabem que darrere de l’organització d’un esdeveniment hi ha molt estrès i mil i una coses a tenir en compte. Recolza’t en nosaltres per a tot el material publicitari per a esdeveniments que necessitis.

Ja sigui des de material promocional per generar expectativa o començar a vendre entrades, fins a la posada en escena de l’esdeveniment perquè sigui impactant i tingui bons resultats. També disposem de les estructures i materials perquè puguis llogar tot el que necessites per al dia de l’esdeveniment. Et donem suport en tota la producció gràfica perquè no hagis de preocupar-te de res!

Sabem del que parlem, pots confiar en nosaltres. En el post d’avui volem compartir alguns dels serveis que oferim pel que fa a material publicitari per a esdeveniments. No obstant això, sempre pots consultar la pàgina web per a més informació.

material publicitario para eventos

Material publicitari per a esdeveniments: lones, banderes, fins i tot lloguer de material per a fires

Comptem amb un ventall de serveis i productes molt ampli, basat en les necessitats que hem identificat en els anys que portem en el sector. Aquí et presentem un llistat curt del material publicitari per a esdeveniments de què disposem, però no dubtis en contactar amb nosaltres si és que consideres que pots necessitar-ne altres. Segur que podem adaptar qualsevol dels materials als requeriments del teu esdeveniment sense cap problema.

Lones, pancartes i banderoles

Tenim dos tipus de lones publicitàries per publicitar els esdeveniments d’una forma temporal, a més que també oferim els suports per a la subjecció com displays o elements emergents com pop-ups. El material publicitari per a esdeveniments en format de lona, pot ser de teixit de polièster o en PVC i arribar fins a 5 metres d’ample. Una altra opció molt bona són les banderoles per fanals, de PVC a doble cara que funcionen superbé per a la promoció de l’esdeveniment.

 Banderes i màstils o pals

Hi ha diversos tipus de banderes i màstils o pals, tot i que funcionen molt bé les banderes Fly Beach, que es poden subjectar a la sorra o la neu, per exemple. Estan fabricades en teixit 100% de polièster i poden ser en forma de ploma, de gota o rectangulars amb un acabat rodó.

 Rètols

Pots valorar implementar un rètol per una tanca publicitària, especialment dissenyada per estar a l’aire lliure. També et podria interessar una estructura de sistema “Tubular frame“, també per a exteriors i preparada per aguantar condicions meteorològiques adverses gràcies al marc que se li posa al voltant de la lona per poder tensar mitjançant brides, cordes elàstiques o eslingues.

Objecte publicitari regal d’empresa i marxandatge

Articles publicitaris, regals d’empresa, marxandatge… Es tracta d’un tipus de material publicitari per a esdeveniments que segurament voldràs i utilitzaràs en accions promocionals prèvies o per al mateix dia de l’esdeveniment. Podem fer-te qualsevol objecte publicitari, regal d’empresa i merxandatge que necessitis!

Tot el material publicitari per a esdeveniments que necessites!

Estem acostumats a treballar sota pressió i a uns ritmes frenètics d’alta qualitat perquè obtinguis els millors resultats. Podem oferir-te uns pressupostos ajustats a la realitat i característiques del teu esdeveniment, perquè puguis optimitzar al màxim tots els materials i recursos. Truca’ns al 938 861 215 per a rebre informació personalitzada, o ens pots enviar un correu electrònic a info@graficser.com. Segur que trobarem la millor solució!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.