Truca!938 861 215 Demana pressupost
regalos de empresa personalizados GRAFICSER

Especialistes de la producció de tot tipus de merchandising i regalss d’empresa

Els articles promocionals i els regals d’empresa personalitzats continuen sent dues dels productes de marxandatge més efectius i potents des d’un punt de vista publicitari.

La seva rendibilitat està més que assegurada i la nostra dilatada experiència ens ha demostrat que el retorn de la inversió sempre és positiu. Sempre.

La veritat és que aquest tipus de regals solen durar bastant i desperten un somriure de tot aquell que es fixa en ells i està interessat en els serveis de la teva empresa.

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

Els regals d’empresa personalitzats resulten perfectes perquè els teus clients recordin a simple vista, els punts forts dels teus serveis, els productes més destacats o el que t’interessi des d’un punt de vista comercial, i tot això sense la necessitat, com si passa amb altres elements publicitaris, d’haver de realitzar una gran inversió.

La veritat és que hi ha estudis que demostren que aquest tipus d’objectes solen perdurar més de sis mesos en possessió de cada usuari o client i, per si no fos prou, també és habitual que vagin canviant de mans, escampant la imatge de la teva marca poquet a poc.

regalos de empresa personalizados GRAFICSER

Els regals d’empresa personalitzats més comuns que solem fabricar per als nostres clients. 

Segons l’associació de fabricants i articles de reclam, els productes de marxandatge que més funcionen són els bolígrafs, samarretes, bosses de mà, gorres, calendaris i material d’oficina.

Nosaltres com a especialistes dels regals d’empresa personalitzats podem realitzar tot tipus de projectes i productes. Al llarg de tota la nostra història, hem fet pràcticament de tot, des de regals promocionals per a tota mena de campanyes de publicitat, empreses, clubs, escoles, ajuntaments, ONG…

Oferim assessorament personalitzat a cadascun dels nostres clients, de principi a fi, i els ajudem a prendre les decisions correctes en cada etapa del projecte, des del disseny, passant per l’elecció del material o de l’objecte, fins a la tècnica de producció més adequada segons els requeriments de cada cas.

Catàlegs personalitzats de regals amb vistes a fidelitzar clients a mig termini

També ens agradaria destacar que podem encarregar-nos de realitzar catàlegs complets d’objectes publicitaris i marxandatge, pensant a potenciar el consum continuat i enfortir així, el prestigi de la teva marca.

Pensa que dominem i treballem totes les tècniques d’estampació contemporànies, factor que és una de les millors garanties que puguis tenir: serigrafia, tampografia, impressió digital, estampació de serigrafia tèxtil, marcat làser, brodats, transferència amb vinil de tall, transferència digital… les possibilitats, si decideixes apostar per nosaltres, són pràcticament infinites.

Demana’ns pressupost i assessorament sobre els nostres regals d’empresa personalitzat 

Si tens preguntes relatives al disseny dels teus regals d’empresa personalitzats o t’agradaria que t’ajudéssim, només has de posar-te en contacte amb el nostre departament comercial.

Demana pressupost sense cap compromís trucant per telèfon a el 938 861 215, enviant un correu electrònic a info@graficser.com o emplenant el formulari de contacte que et trobaràs a aquesta mateixa web.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.