Truca!938 861 215 Demana pressupost
Retolació de vehicles i furgonetes

A Graficser trobaràs una de les empreses de retolació de vehicles amb més experiència de la Catalunya central

La retolació de vehicles i els vinils són dues de les nostres especialitats; fa anys que treballem en el món del disseny i el sector de la impressió, hem participat i dut a terme una llarga llista de projectes d’impressió en tota mena de vehicles, sigui de forma parcial o completa. A la nostra web trobaràs tota la informació detallada, les tarifes i tot el que podem fer pels vehicles de la teva empresa.

Pensa que si poses la teva imatge gràfica en ells, faràs publicitat del teu negoci a un preu més que ajustat i d’una forma molt eficaç.

Els nostres serveis relacionats amb la retolació de cotxes i vehicles és molt àmplia. Oferim des d’imants per a determinades parts del vehicle, fins a retolació integral de furgonetes, camions i autobusos. Només has de posar-te en contacte amb nosaltres o passar per les nostres instal·lacions i explicar-nos en què estàs pensant. Nosaltres ho farem realitat!

Retolació de vehicle bàsica amb la teva imatge corporativa

Si estàs pensant posar el logotip de l’empresa o la teva imatge corporativa a la teva flota de vehicles, estàs al lloc adequat! Mitjançant el vinil de tall o digital s’aconsegueixen uns resultats molt vistosos, cridaners i econòmics.

Som l’opció idònia per a totes aquelles empreses que vulguin encarregar la retolació dels seus vehicles sense haver de realitzar una gran inversió. Demana’ns informació sense cap compromís!

Retolació de vehicles semi-integral: per a empreses que vulguin fer un pas més i mostrar una imatge encara més impactant

En aquest cas, estem davant un tipus de retolació pensada per a totes aquelles empreses que pretenen augmentar l’impacte visual de la seva flota de cotxes i furgonetes, posant dissenys i grafismes més grans, amb un major nombre de dades i informació d’interès per als possibles clients.

Se sol realitzar amb vinil de tall o digital de fossa, i depenent del disseny, fins i tot es poden utilitzar els dos mètodes.

Retolació integral de vehicles: molts colors, textures variades i un canvi d’imatge impactant per als teus vehicles d’empresa

A Graficser també ens encarreguem de la retolació integral i de la nova imatge dels teus vehicles. Mitjançant la utilització de vinils de colors i diferents textures, podem canviar per complet i de manera integral l’estètica i la imatge del teu vehicle d’empresa. 

A més, podem encarregar-nos del projecte de principi a fi, dissenyant la teva nova imatge i vinilant-la . Però també podem treballar directament amb els dissenys i grafismes que ens portis.

retolació de vehicles
retolació de vehicles

Amb aquesta classe de retolació, els resultats són extremadament cridaners, espectaculars i molt eficaços des d’un punt de vista comercial. Si vols obtenir informació més detallada o necessites assessorament personalitzat, posa’t en contacte amb nosaltres!

Per a acabar, ens agradaria recalcar que també ens podem encarregar de flotes senceres de vehicles, amb dissenys i tarifes personalitzades, i complint estrictament amb els terminis d’entrega.

Podem adaptar qualsevol disseny o imatge corporativa a qualsevol vehicle: cotxes, motos, furgonetes, autobusos, camions…, al llarg de tots aquests anys hem fet pràcticament de tot. Som ràpids, rigorosos i comptem amb un excel·lent equip de professionals, que és la major de les garanties per a cadascun dels nostres clients. Demana informació sense cap compromís!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.