Truca!938 861 215 Demana pressupost
vallas publicitarias

Comptem amb moltíssima experiència en el disseny de tota mena de rètols per a empreses

Si estàs pensant en un rètol per a la teva empresa, que mostri a tots els visitants i transeünts la teva imatge corporativa, pot ser que el que t’expliquem a continuació t’interessi.

Al llarg de tots els anys que portem treballant com a gràfica, hem realitzat rètols de totes les grandàries, formes i materials, podent-nos encarregar de qualsevol projecte o disseny que et passi pel cap.

04LPB Lona PVC anunci pàrquing

Si necessites una cosa senzilla i de pressupost ajustat, ens agradaria mostrar-te totes les característiques dels nostres rètols bàsics::

  • Podem realitzar-los amb diferents materials: metacrilat, policarbonat, composite, PVC escumejat, cartó ploma…
  • Els fabriquem en una àmplia oferta de mesures i gruixos, sent capaços d’adaptar-nos als requeriments de cada projecte.
  • La gràfica es pot realitzar amb vinils impresos digitalment o de tall, papers o làmines de polipropilè.
  • També comptem i treballem amb diferents tipus de subjecció: caragols de rosca, guies de subjecció, adhesius dobles, silicona…

Un altre dels tipus de rètols per a empreses que més solem fabricar són els popularment coneguts com a rètols safata. Els fem tant d’alumini com d’acer galvanitzat, aconseguim donar-los volum doblegant la planxa en tot el seu perimetro, i els acabem amb pintura líquida o en pols.

La veritat és que estem davant una mena de rètol ideal per al gran format; el solem instal·lar en naus industrials, locals comercials, tanques publicitàries…

També podem realitzar un altre tipus de rètols, ja sigui amb guies o amb una caixa de llum. Per a obtenir tota la informació, t’aconsellem que donis un cop d’ull a aquesta pàgina:

vallas publicitarias

Tanques publicitàries, estructures “tubular frame” i murals de paret

Una altra de les nostres grans línies de negoci és la fabricació de tanques publicitàries de gran format; panells d’alumini, PVC, policarbonat, acer galvanitzat… ens adaptem al que ens demanin!

Aquest tipus de tanques solen ser molt habituals en grans obres o llocs que es trobin en grans espais oberts, on convingui que l’estructura en qüestió es vegi des d’una llarga distància.

D’altra banda, també hem realitzat estructures de lona en format “tubular frame”; això consisteix a instal·lar una estructura tubular i perimetral, amb unions galvanitzades sense soldadures de cap mena, realitzant un marc que emboliqui a la lona, amb vista a poder tibar-la amb brides o altres elements de subjecció.

El resultat és rígid i ofereix una gran resistència a les condicions climàtiques i meteorològiques adverses. I acabem aquest post sobre rètols per a empreses amb els nostres murals de gran format per a una paret guia.

El punt fort d’aquesta mena de rètol és que permet adaptar-se a qualsevol estructura d’una forma senzilla, molt distingida i amb gran efectivitat comercial. Consisteix en un sistema de perfils d’alumini perimetral amb un frontal flexible, que es pot instal·lar tant en interiors com en exteriors.

Si vols rebre un tracte directe i personalitzat…

Triar el tipus de rètol, el material o l’estructura pot ser complicat si no estàs familiaritzat amb el món del disseny gràfic i la manera de treballar de les impremtes modernes.

Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte directe i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Només has de telefonar-nos al 938 861 215 o manar-nos un correu electrònic a info@graficser.com.

Si el prefereixes, també pots emplenar el formulari que et trobaràs en aquesta mateixa web i un dels nostres comercials es posarà en contacte amb tu de seguida. Així de senzill!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.