Truca!938 861 215 Demana pressupost
roba laboral ignifuga

La roba laboral personalitzada és una de les nostres especialitats

A Graficser ens dediquem al disseny i l’estampació de roba laboral personalitzada, a preus més que ajustats i amb teixits de molt bona qualitat.

Al llarg dels anys hem realitzat tota mena de projectes relacionats amb la producció de vestuari laboral per a diferents sectors, des de l’industrial fins al sanitari, passant per l’alimentari, la construcció o el de la seguretat. Som especialistes en tota mena de roba per a augmentar la visibilitat dels operaris; podem proporcionar-te armilles, pantalons, jaquetes o polars, tant si necessites petites comandes com si el que cerques són tirades i encàrrecs majors.

D’altra banda, pel que fa al sector sanitari, hem comercialitzat roba per a personal mèdic de tota mena: casaques i bates amb brodats personalitzats, capells, màscares…; també gaudim d’una llarga i dilatada experiència en l’estampació de roba de treball per al personal de neteja, havent fet bates, guants, pantalons o, fins i tot, una àmplia varietat de peces i articles d’un sol ús.

roba laboral personalizada para hospitales

La roba laboral per a la indústria és una altra de les nostres línies de negoci més importants

Moltes són les empreses del sector industrial que han confiat i apostat per nosaltres per a comprar la roba laboral dels seus treballadors.

La veritat és que al llarg de la nostra història hem fet pràcticament de tot. Armilles i pantalons capaços de resistir el desgast diari que suposa el treball de la construcció, la lampisteria, la fusteria o la jardineria; hem realitzat tant roba laboral per l’hivern, jerseis i pantalons especials per als mesos de més fred, com a roba laboral més lleugera i transpirable per a suportar la calor de l’estiu.

Acabem destacant que també solem treballar per al sector metal·lúrgic, podent realitzar tota classe de roba laboral ignífuga per a soldadors i altres operaris, inclòs el calçat.

roba laboral ignifuga

Els professionals del sector alimentari també poden comptar amb nosaltres per a comprar el seu vestuari

Tant als professionals de la indústria alimentària com als restauradors i hostalers del nostre país, tenim moltíssim a oferir-los.

Començarem destacant que podem encarregar-nos de confeccionar jaquetes, pantalons i capells per a cuiners professionals.

També disposem d’un ampli catàleg de roba específica per a totes aquelles persones que es dediquen al processament i a la manipulació d’aliments dins de la indústria. Sempre tenint en compte la normativa i la legislació vigent en cada àmbit.

roba laboral per a hostaleria

Altres serveis relacionats amb la roba laboral personalitzada

Acabem recordant que també podem encarregar-nos de tota la roba laboral del sector de la seguretat, amb especial atenció als equips de protecció individual (EPI) i tota aquella roba pensada per a reduir els riscos laborals i augmentar la protecció dels treballadors: calçat amb capdavantera d’alumini o plàstic, guants especials per a no tallar-se, protecció auditiva i visual, roba ignífuga o conjunts de subjecció davant possibles caigudes (arnesos) en vies de seguretat…

Dit això, si vols posar-te en contacte amb nosaltres per a consultar-nos alguna cosa o perquè t’assessorem, pots fer-ho trucant-nos per telèfon al 938 861 215 o manant un correu electrònic a info@graficser.com. També pots emplenar el formulari que et trobaràs en aquest enllaç. Així de simple!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.