Truca!938 861 215 Demana pressupost
pareja con camisetas de poliester personalizadas

La peça de roba més versàtil

Si obrim l’armari de qualsevol persona, segur que hi trobem samarretes de polièster personalitzades, sigui quin suigui el seu estil. Gairebé tothom té una samarreta personalitzada d’un viatge de final de curs, una carrera solidària, de grups de música o de festes de poble.

La samarreta és la peça de roba per excel·lència, aquella que mai falla, sigui estiu o hivern. Té una vida útil llarguíssima; comences lluïnt-la pel carrer, després passa a ser l’equipació perfecta de gimnàs i els partits de futbol amb els amics, i acaba convertint-se en l’outfit ideal per estar per casa o dormir de forma còmoda.

Tenim l’experiència necessària

Al llarg de les més de tres dècades oferint serveis d’impressió i comunicació, hem fabricat una infinitat de samarretes de polièster i de cotó personalitzades per a clients i esdeveniments de tota mena. Aquesta experiència ens permet poder aconsellar els nostres clients sobre el teixit més recomanable per l’activitat que volen fer i també ajudar-los a aconseguir un disseny òptim perquè encaixi a la perfecció.

D’altra banda, l’experiència de Graficser i els nostres serveis de disseny gràfic poden ser-li de gran ajuda per aconseguir que les seves samarretes triomfin.

Samarretes de polièster personalitzades amb finalitats publicitàries

Les samarretes de polièster personalitzades o bé les de cotó són una magnífica eina publicitària. A diferència d’altres tipus de productes de marxandatge, les samarretes sempre són útils i solen agradar a qui les rep. Per aquest motiu, encara en plena era digital, són moltes les empreses, institucions, centres educatius, clubs esportius i associacions, que les escullen per popularitzar la seva marca, projectes o activitats, o bé com a obsequi publicitari.

Samarretes de regal pels participants d’una carrera popular, samarretes de cotó per captar diners pel viatge de final de curs, samarretes personalitzades per celebrar un comiat de solter/a o els 70 anys de l’avi… I és que la personalització no té límit.

El fet de tenir a les instal·lacions de Graficser els equips necessaris per imprimir sobre teixits ens permet ser àgils quant al servei que oferim, a més de garantir una gran flexibilitat a l’hora de les quantitats.

Samarretes personalitzades de tota mena i diverses qualitats

A Graficser li oferim serveis d’impressió tèxtil amb diverses opcions de samarretes. Tenim múltiples talles i qualitats de teixits, colors i talles, així que segur que podem oferir-li justament allò que necessita. Al nostre extens catàleg, hi trobarà samarretes de cotó, samarretes tècniques de polièster, de màniga curta, de màniga llarga, de tires… Esculli la que esculli, pot estar tranquil que totes elles són de primeríssima qualitat i ofereixen una relació qualitat-preu magnífica.

Personalitzarem les seves samarretes amb la tècnica més adient

Al taller d’impressió de Graficser treballem amb diferents tècniques que van des del brodat fins a la serigrafia, el transfer o la sublimació. A continuació, mencionem breument quines són les característiques diferenciadores de cada una d’elles:

  • Serigrafia. És un dels sistemes d’impressió més polivalents, ja que permet imprimir damunt de qualsevol superfície, material, forma o mida. A més, també permet imprimir sobre teixits sintètics, garantint un bon resultat. Amb la serigrafia, la tinta penetra a l’interior del teixit.
  • Sublimació. Utilitzem aquesta tècnica per personalitzar samarretes blanques de polièster 100%. En aquest cas, s’apliquen els dissenys amb planxes tèrmiques, resultant així que el tacte sigui agradable.
  • Transferència de vinil de tall. Per dur-la a terme, primerament es necessita executar dues fases: en la primera, consisteix a tallar el vinil, i en la segona, a aplicar-lo sobre la superfície desitjada mitjançant una planxa de calor.
  • Transferència digital.Aquesta tècnica permet imprimir a tot color amb una única tirada. Aquesta s’aplica mitjançant planxes de calor. És una tècnica utilitzada quan són poques quantitats de peçes i el logotip presenta molts colors o bé quan s’han d’imprimir molts logotips en una sola peça. Per tot això, aquest tipus de transfarència fa que sigui una opció eficient i versàtil per a diverses necessitats d’impressió.
  • Brodat. Aquesta tècnica permet personalitzar diferents tipus de teixits, oferint una gran qualitat i perfecció. A més, dona un toc molt elegant i útil a dissenys que tenen molts colors o que requereixen petites quantitats.

Confiï en Graficser per aconseguir samarretes de polièster personalitzades

Si necessita samarretes de polièster personalitzades o de cotó per qualsevol esdeveniment, ja sigui la celebració d’un campionat, la gira del seu grup musical o un esdeveniment a més petita escala, a Graficser podem fer-ho. Si ho necessit, pot contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís, estarem encantats d’explicar-li quins models de samarreta s’adapten més a les seves necessitats i a més a més, quin tipus d’impressió li oferirà els millors resultats.

Confiï en les mans expertes de Graficser! Pot trucar-nos al 938 861 215 o escriure’ns a info@graficser.com. Ens posarem mans a l’obra al moment!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.