Truca!938 861 215 Demana pressupost
pareja con camisetas de poliester personalizadas

Si obrim l’armari de qualsevol persona, sigui quin sigui el seu estil, segur que hi trobem samarretes de polièster personalitzades. Gairebé tothom té una samarreta personalitzada d’un viatge de final de curs, una carrera solidària, d’un grup de música que li encanta o de la festa major del seu poble. La samarreta és la peça de roba per excel·lència, aquella que mai falla, sigui estiu o hivern. És aquella peça que té una vida útil llarguíssima, que comences posant-te-la per sortir a donar un tomb, després passa a ser l’equipació perfecta de gimnàs i els partits de futbol amb els amics, i acaba convertint-se en l’outfit ideal per estar per casa o dormir de forma còmoda.

Al llarg de les més de tres dècades oferint serveis d’impressió i comunicació, hem fabricat una infinitat de samarretes de polièster personalitzades i de cotó per a clients i esdeveniments de tota mena. Aquesta experiència ens permet poder aconsellar els nostres clients sobre el teixit més recomanable per l’activitat que volen fer amb les samarretes i també ajudar-los a aconseguir un disseny òptim que encaixi a la perfecció. L’experiència de Graficser i els nostres serveis de disseny gràfic poden ser-li de gran ajuda per aconseguir que les seves samarretes triomfin.

Samarretes de polièster personalitzades amb finalitats publicitàries

Les samarretes de polièster personalitzades o bé les de cotó són una magnífica eina publicitària. A diferència d’altres tipus de productes de marxandatge, les samarretes sempre són útils i solen agradar a qui les rep. La seva utilitat és coneguda per tothom i per aquest motiu, encara en plena era digital, són moltes les empreses, institucions, centres educatius, clubs esportius i associacions, que les escullen per popularitzar la seva marca, projectes o activitats, o bé com a obsequi publicitari.

Samarretes de regal pels participants d’una carrera popular, samarretes de cotó per captar diners pel viatge de final de curs, samarretes personalitzades per celebrar un comiat de solter o els 70 anys de l’avi… Hem personalitzat samarretes per tot el que us pugueu imaginar. El fet de tenir a les instal·lacions de Graficser els equips necessaris per imprimir sobre teixits ens permet ser àgils quant al servei que oferim i garantir una gran flexibilitat a l’hora de les quantitats.

Samarretes personalitzades de tota mena i diverses qualitats

A Graficser li oferim serveis d’impressió tèxtil amb diverses opcions de samarretes. Tenim múltiples talles i qualitats de teixits, colors i talles, així que segur que podem oferir-li justament allò que necessita. Al nostre extens catàleg, hi trobarà samarretes de cotó, samarretes tècniques de polièster, de màniga curta, de màniga llarga, de tires… Esculli la que esculli, pot estar tranquil que totes elles són de primeríssima qualitat i ofereixen una relació qualitat-preu magnífica.

Personalitzarem les seves samarretes amb la tècnica més adient

Al taller d’impressió de Graficser treballem amb diferents tècniques que van des del brodat fins a la serigrafia, el transfer o la sublimació. A continuació, mencionem breument quines són les característiques diferenciadores de cada una d’elles:

  • Serigrafia. És un dels sistemes d’impressió més polivalents, ja que permet imprimir damunt de qualsevol superfície, material, forma o mida. També permet imprimir sobre teixits sintètics garantint un bon resultat. Amb la serigrafia la tinta penetra a l’interior del teixit.
  • Sublimació. Utilitzem aquesta tècnica per personalitzar samarretes blanques de polièster 100%. En aquest cas, s’apliquen els dissenys amb planxes tèrmiques i això permet que el resultat de tacte sigui agradable.
  • Transferència de vinil de tall. Per dur-la a terme es necessita executar dues fases: la primera consta en tallar el vinil i la segona en aplicar-lo sobre la superfície on es vol transferir mitjançant una planxa de calor. 
  • Transferència digital. Aquesta tècnica permet imprimir a tot color amb una única tirada. També s’aplica mitjançant planxes de calor. Es fa servir quan hi ha poques quantitats i els logotips que s’han d’imprimir tenen molts colors o quan se n’han d’imprimir molts en una sola peça.
  • Brodat. Aquesta tècnica permet personalitzar diferents tipus de teixits oferint una gran qualitat i perfecció. Dona un toc molt elegant i útil a dissenys que tenen molts colors o que requereixen petites quantitats.

Confiï en Graficser per aconseguir samarretes de polièster personalitzades

Si necessita samarretes de polièster personalitzades o de cotó per qualsevol esdeveniment, ja sigui la celebració d’un campionat, la gira del seu grup musical o un esdeveniment a més petita escala, a Graficser podem fer-ho. Contacti amb nosaltres sense cap mena de compromís i li explicarem quins models de samarreta s’adapten més a les seves necessitats i quin tipus d’impressió li oferirà els millors resultats.

Confiï en les mans expertes de Graficser! Pot trucar-nos al 938 861 215 o escriu-nos a info@graficser.com. Ens posarem mans a l’obra al moment!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.