Truca!938 861 215 Demana pressupost
FOTO CAMPANYA SAMARRETES 1

Des de Graficser hem engegat una promoció amb preus molt ajustats per a la teva comanda de samarretes de cotó o polièster

Necessites samarretes personalitzades amb el teu logotip o amb la imatge gràfica de la teva empresa?, no pateixis, has arribat al lloc adequat!!

A Graficser, com especialistes en l’estampació de samarretes de cotó i camisetes tècniques, et podem ajudar moltíssim. En aquest sentit, t’interessarà assabentar-te que hem llançat una promoció especial que durarà fins al 30 de juny, on podràs adquirir aquesta mena de samarretes a un preu molt ajustat, en comandes a partir de cinquanta unitats, fetes amb cotó de diferents gramatges o en polièster i en el color que més et convenci o t’agradi.

Samarreta Essential

Aquest és el primer dels tres models de camisetes de cotó que et proposem per a estampar. Una peça de cotó de 150 grams, de la qual disposem d’una gran varietat de colors; a partir d’una comanda de 50 samarretes de color amb impressió a una tinta, t’oferim un preu de 4,63 € la samarreta. A part, si volguessis afegir-hi un altre color addicional a la mateixa posició, la samarreta personalitzada et sortiria per 5,71 €/unitat. També cal destacar que, si el que busques són samarretes blanques, el preu per unitat de la samarreta personalitzada a 1 tinta es redueix a 3,71 €. Aquesta és una peça de roba molt fresca, perfecta per a l’estiu i que complirà amb totes les teves expectatives.

Samarreta personalitzada
Samarreta personalitzada

Samarreta Premium

En aquest cas estem, altra vegada, davant de samarretes personalitzades de cotó, però amb un gramatge més gruixut, de 190 grams. Com experts en tècniques d’estampació tèxtil, amb especial atenció a la serigrafia, et podem oferir preus molt competitius. Per a comandes superiors a les mil unitats, el preu de les samarretes blanques amb la impressió a una tinta és de 2’53 €/u, mentre que per a les samarretes de color és de 3’19€/u. D’altra banda, si vols que afegim algun color complementari, només et costarà 1,08 € més per unitat.

Samarreta tècnica (Polièster)

Acabem amb les nostres samarretes tècniques de polièster, de molt bona qualitat, amb una gran varietat de colors per escollir i que també podem estampar. El preu de 50 unitats de samarretes amb la impressió a una tinta és de 4,46 € /unitat pel model blanc i de 4,97 € /unitat pels models de colors.

En l’actualitat, el polièster és la fibra més utilitzada en la pràctica de l’esport i gaudeix d’unes propietats molt especials, entre les que ens agradaria destacar la seva gran resistència a l’estirament i el fregament, així com la seva alta elasticitat i transpiració.

camiseta tècnica

Què podem fer des de Graficser per a tu respecte a les teves samarretes personalitzades?

La tarifa inclou la samarreta i l’estampació. Com més unitats necessitis, més ajustat serà el preu final. A part, és important remarcar que també podem realitzar el disseny de la teva imatge gràfica o logotip, sense que t’hagis de preocupar per res. Explica’ns en què estàs pensant i quina és la teva idea, nosaltres ho farem realitat. Així de senzill!!

Si vols que ens posem en contacte, només has d’enviar un correu electrònic a info@graficser.com, trucar-nos al 93 886 12 15, o fer-nos una visita a les nostres instal·lacions, situades al carrer de Lleida número 39 de Vic. Et trobaràs amb una empresa molt professional i amb una llarga experiència en projectes, solucions i serveis globals dins del món de la comunicació gràfica.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.