Truca!938 861 215 Demana pressupost
señalización industrial

Senyals de prevenció, seguretat i indicacions 100% personalitzades

Disposar d’una bona senyalització industrial a la teva empresa és imprescindible per garantir que els diferents espais estan identificats, que el personal que treballa allà o el que ve de visita podrà trobar en tot moment el lloc on es dirigeix i que els circuits de seguretat estan correctament indicats. Aquesta mena de senyalització s’ha convertit en un “must” en qualsevol negoci.

A Graficser, portem alguns anys treballant colze a colze amb diverses empreses en l’elaboració de la seva senyalització industrial. Per aquest motiu posem tot el nostre coneixement a la teva disposició per crear un projecte global de senyalització industrial per la teva empresa o negoci.

Senyalització industrial a mida

A les nostres instal·lacions tenim tota la maquinària necessària per poder fabricar la senyalització industrial de la teva empresa adaptada completament a tu. Què vol dir això? Doncs que podem adaptar les senyals a la teva imatge corporativa, seguint les directrius de tipografies i color en la senyalització.

El nostre equip de dissenyadors et pot donar un cop de mà en el procés d’adaptació de la teva imatge corporativa a la senyalització de l’empresa. Aquests petits detalls són els que donen un plus de seriositat a les companyies i et serveix com a estratègia de branding.

Què és la senyalització industrial de prevenció i seguretat?

La senyalització industrial de prevenció i seguretat té com a objectiu garantir la seguretat dins de l’entorn laboral. Per què s’utilitza?

senyalització industrial
  • Per advertit dels perills que hi ha en el lloc de treball. Sobretot molt útil en empreses on es treballa amb maquinària que pot ser perillosa o en espais on hi ha escales o obstacles que poden provocar accidents laborals.
  • Per recordar les instruccions d’ús, obligacions o normes que s’han de complir en el lloc de treball concret amb l’objectiu de prevenir incidents.
  • Per indicar on es troben les vies de salvament o espais segurs en un suposat cas d’emergència en què fos necessari sortir el més ràpid possible.

En el cas de la senyalització de prevenció i seguretat existeixen uns codis internacionals de colors i formes que limiten la possibilitat de modificar certes característiques. Per exemple, un senyal de perill sempre tindrà forma triangular o un senyal vermell indicarà prohibició. 

A Graficser disposem d’estoc permanent d’aquest tipus de senyalització industrial sempre fabricada seguint la normativa existent.

Segons el lloc on hagi d’anar la senyalització, t’aconsellem sobre el tipus de material que et dona millors garanties. No és el mateix senyalitzar un espai interior que un d’exterior, ja que el material amb què s’ha d’elaborar aquest cartell, canvia en funció de les condicions externes a les quals està exposat. A Graficser disposem d’un ampli catàleg de materials per donar resposta a totes les casuístiques concretes: Poliestilè, PVC, alumini, Trepa polipropilè, adhesiu…

Si allò que necessites és una senyalització d’evacuació fotoluminescent, la podràs trobar a Graficser. O si, en un moment puntual, necessites una senyalització temporal, sigui perquè estàs fent obres o simplement has canviat una ubicació durant un període, també tenim la solució ideal.

Senyalització industrial per indicar ubicacions

En la senyalització industrial  utilitzada per indicar ubicacions és on pren més importància el corporativisme de la marca ja que es pot ser molt més flexible i deixar volar la creativitat jugant amb els elements corporatius.

I quins tipus de senyalització corporativa d’espais tant interiors com exteriors existeixen?

  • Directoris de paret per indicar els despatxos o espais de treball que hi ha en aquella planta, les habitacions que hi ha en aquell pis en cada una de les direccions, etc.
  • Rètols per façanes per ubicar físicament la teva empresa o negoci.
  • Rètols suspesos al sostre per senyalitzar magatzems, lineals de productes o donar informació als treballadors.
  • Senyalització de sobretaula fabricada amb diferents suports, materials i formats.
  • Tòtems interiors o exteriors amb informació corporativa o filosofia empresarial amb una funció expositiva. 
  • Senyalització exterior de centres industrials

T’ajudem amb la senyalització industrial de la teva empresa?

Si vols que t’ajudem en el disseny i elaboració de la senyalització industrial de seguretat, prevenció i ubicació, contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís. Escriu-nos a info@graficser.com o truca’ns al telèfon 938 861 215.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.