Truca!938 861 215 Demana pressupost
Separadors per a oficina

Separadors, panells i altres articles dissenyats per a la seguretat de clients i treballadors

La crisi que estem patint com a societat, causada per l’aparició de la COVID-19, ha canviat la manera de relacionar-nos i de treballar. Davant aquesta nova normalitat, des de Graficser ens vam disposar a elaborar elements de seguretat, per oferir a les empreses i als nostres clients diferents solucions. Començant per la producció de màscares, guants i mampares, però també hem anat diversificant la nostra oferta amb altres solucions i elements, com per exemple els panells, cavallets, tòtems i separadors d’oficina, pensats per a una major protecció i seguretat sanitària, tant per als teus clients com per als treballadors de la teva empresa.

La comunicació i la senyalística són elements essencials per a delimitar els espais, tant en interiors com exteriors, així com per a informar i orientar als clients, establint zones segures ben organitzades.

paneles de oficina COVID 19
Mampares de oficina

Dóna un cop d’ull a l’ampli ventall de possibilitats que posem a la teva disposició 

Cintas delimitadoras de espacio

Delimitació d’espai

Podem dissenyar tota classe de delimitadors d’espai per a la teva botiga, a mida i segons el que necessitis per a treballar amb tranquil·litat: delimitadors d’espai personalitzats, barreres modulables magnètiques a doble cara, peanyes per a panells rígids, bases i rollups, cavallets…

Treballem tots els formats i mides que puguin necessitar els nostres clients, només ens has d’explicar exactament el que et fa falta i nosaltres ho farem realitat.

Informar i orientar

Tenir la senyalística adequada per a orientar i guiar els teus clients per la teva botiga és clau per a mantenir la seguretat i tranquil·litat.

Partint d’aquesta premissa, t’informem que et podem proporcionar una llarga llista d’elements per a aconseguir-ho: cavallets en tela per a interiors, cavallets en format clip, tòtems de totes les mesures i de doble cara, marcs informatius…

Cartelería promocional
Separadors per a recepció

Establir una zona de recepció

Per a superar aquesta crisi i adaptar-nos a la nova normalitat, resulta de vital importància que tots ens armem de paciència i siguem molt ordenats.

Per a això, convé que tots els negocis, botigues i empreses disposin d’una zona de recepció ben senyalitzada, on els clients i visitants puguin mantenir les mesures de distanciament físic sense cap problema, esperant el seu torn d’una forma còmoda, tranquil·la i, sobretot, segura.

Des de Graficser comencem a treballar en el disseny i la producció de taulells promocionals i de recepció. També proporcionem reservats circulars, banderes de diferents formes, arcs informatius, tòtems de gel hidroalcohòlic fets totalment a mesura i amb un masteler d’alumini… les possibilitats que posem al teu abast són gairebé infinites.

Per a reorganitzar l’espai

Acabem destacant la nostra secció dedicada a l’organització dels espais interiors d’un edifici, empresa, botiga o negoci. Aquí també tenim molt a dir i a oferir.

Carrils penjants i de fàcil instal·lació; mampares protectores per a caixes autoservei; separadors corbs, en forma de L o segons les necessitats del client; estructures per a zones VIP o punts d’informació; separadors magnètics per a oficines totalment personalitzables; carpes plegables per a exteriors…

En definitiva, la nostra intenció és ajudar-te a seguir executant la teva activitat amb responsabilitat, efectivitat i seguretat sanitària. Aposta per Graficser i no t’hauràs de preocupar per la COVID-19, t’ho garantim!

Separadors per a restaurants

Si vols rebre més informació detallada dels nostres productes, posa’t en contacte amb nosaltres

Si t’agradaria preguntar-nos alguna cosa o rebre assessorament personalitzat, només t’has de posar en contacte amb el nostre departament d’atenció al client. Pots fer-ho telefonant al 938 861 215, enviant un correu electrònic a info@graficser.com, o omplint el formulari de contacte que trobaràs a la web.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.