Truca!938 861 215 Demana pressupost
serigrafía cilíndrica

Una tècnica pensada per a imprimir en objectes amb forma circular

La serigrafia és una tècnica d’impressió que consisteix a imprimir o gravar imatges utilitzant una pantalla metàl·lica o de seda molt fina.

En el cas de la serigrafia circular, aquesta pantalla té forma circular i permet estampar en superfícies d’aquestes característiques, com ara ampolles, tasses i envasos de tota mena.

El seu funcionament és senzill; la malla es va desplaçant per sobre de la superfície a estampar i va rodant, mentre la regleta i el rasclet interiors van deixant passar la tinta, permetent la impressió de l’objecte.

serigrafía cilíndrica

Podem encarregar-nos del disseny integral o adaptar-nos a la teva imatge gràfica

En el nostre taller comptem amb excel·lents dissenyadors gràfics que es poden encarregar de dissenyar la teva imatge gràfica des de zero; també poden adaptar sense problemes la que ens portis tu mateix a l’objecte circular que desitgis gravar.
Sempre ens hem caracteritzat per oferir a tots els nostres clients un tracte pròxim i professional, assessorant-los des del primer moment, perquè prenguin les decisions correctes en referència al material, objecte triat o tècnica d’impressió.

És important esmentar que amb aquesta tècnica es poden gravar amb gran exactitud, nivell de detall i precisió des de petites superfícies com a taps d’ampolla fins a superfícies molt més grans com a tambors o altres objectes similars, amb un resultat final de gran qualitat.

serigrafía cilíndrica

Altres tècniques de serigrafia que solem treballar al nostre taller

La serigrafia circular només és una de les nostres especialitats, però solem treballar amb totes les variants d’aquesta tècnica d’impressió, com per exemple la serigrafia convencional o la serigrafia tèxtil, entre altres.

Aquest és un mètode que comporta una sèrie d’avantatges respecte d’altres tècniques, sent una de les més utilitzades dins del sector actualment:

  • Les impressions obtingudes mitjançant serigrafia ofereixen una alta resistència al frec i tenen una vida més llarga que amb altres mètodes d’estampació.
  • Es pot treballar pràcticament en qualsevol superfície, independentment de la forma que tingui.
  • És una tècnica perfecta per a realitzar grans tirades a preus ajustats.
  • Els processos d’impressió i estampació són més senzills que amb altres tècniques.
    És una tècnica que permet treballar sobre una llarga llista de materials.

Vols que t’assessorem sobre la tècnica, el material o altres aspectes?

A Graficser sabem que triar la tècnica o el material d’impressió no resulta una tasca senzilla si no es coneixen les aplicacions o el sector amb profunditat.

Si t’agradaria fer-nos alguna pregunta o rebre un tracte directe, només has de posar-te en contacte amb el nostre departament d’atenció al client.

Pots fer-ho trucant per telèfon al 938 861 215, manant un correu electrònic a info@graficser.com o emplenant el formulari que et trobaràs en aquesta mateixa web.

El procés és molt senzill, explica’ns en què estàs pensant i nosaltres, sempre adaptant-nos al teu pressupost i els teus requeriments, ho farem realitat. Així de senzill!

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.