Truca!938 861 215 Demana pressupost
serigrafía industrial

No hi ha superfície o forma que es resisteixi a la impressió per tampografia

El marcatge industrial que inclou la tampografia i la serigrafia industrial  s’està convertint en el mètode d’impressió estrella per a la personalització de peces industrials  i de marxandatge publicitari

I en què consisteix aquesta tècnica? La serigrafia permet transferir les imatges traçades en una plantilla sobre una superfície. Aquesta tècnica no és cap invenció moderna, ja que fa segles ja la feien servir els egipcis i els xinesos. La seva senzillesa i el fet que sigui molt econòmica la converteixen en una bona opció per a moltes impressions o estampacions.

En el camp del marcatge industrial, una de les tècniques que s’està utilitzant cada dia més és la impressió per tampografia.  Aquest mètode va ser inventat l’any 1969 per un mestre rellotger suís i des de llavors s’està utilitzant per personalitzar tota mena d’objectes de materials i formes molt diverses. S’inclouen dins dels sistemes de marcatge indirecte, ja que la tinta es transfereix al producte mitjançant un tampó de silicona.

serigrafía industrial

Per què la impressió per tampografia és el mètode de serigrafia industrial que més triomfa?

Les pròpies característiques de la impressió per tampografia han fet que es converteixi en la tècnica que més triomfa en el camp de la impressió industrial, ja que permet personalitzar tota mena de productes amb una relació qualitat-preu-acabat excel·lent.

Quins avantatges té utilitzar la tècnica de tampografia?

 • És una opció de serigrafia industrial econòmica. El cost unitari de la impressió és baix si es compara amb altres mètodes. A més, com més alta sigui la quantitat total de productes que s’han de personalitzar, més es reduirà el cost unitari de cada un d’ells.
 • Enorme flexibilitat i capacitat d’adaptació. El tampó de silicona és flexible i pot adaptar-se a tota mena de formes: còncaves, convexes, cilíndriques, esfèriques i planes. A més podem imprimir sobre tot tipus de superfícies: plàstic, vidre, fusta i alguns metalls.
 • Possibilitat d’imprimir a més d’un color sense limitacions d’una sola tinta o dues tintes. En aquest sentit, la relació qualitat-preu-acabat és molt bona.
 • Versàtil pel que fa al disseny. La impressió per tampografia ofereix la capacitat d’adaptar-se a dissenys de tota mena, fins i tot aquells que inclouen lletres petites i detalls addicionals, ja que permet imprimir amb una alta definició els petits detalls. La majoria de peces industrials s’imprimeixen mitjançant aquesta tècnica de tampografia i serigrafia industrial.
 • És una tècnica ràpida en comparació amb altres tècniques. Només cal preparar l’objecte, situar-lo a la superfície corresponent i la màquina d’impressió per tampografia s’encarrega de la resta.

Què es pot imprimir mitjançant tampografia?

A Graficser molt freqüentment fem servir aquest tipus de marcatge en tampografia i serigrafia industrial per personalitzar peces industrials segons les peticions dels nostres clients. Alguns dels productes que es poden personalitzar són els següents:

 • Carcasses de proves clíniques 
 • Components i peces metàl·liques
 • Components i peces de plàstic
 • Peces de fusta
 • Petit electrodomèstic
 • Comandaments electrònics
 • Taps d’ampolles
 • Envasos, tant de plàstic com de vidre
 • Petits objectes 
 • Objectes decoratius
 • Regals promocionals
Marcatge industrial tampografia industrial COMANDAMENTS 1
Serigrafía industrial

La tampografia i la serigrafia industrial ens permeten estampar tota mena d’objectes i superfícies. A Graficser proposem als nostres clients fer servir una tècnica o una altra en funció de l’objecte, del material de què està fet i de la forma que té; així garantim una òptima impressió al client sense sorpreses en el resultat final. Utilitzem la serigrafia plana, la serigrafia cilíndrica i la tampografia en vidre, plàstics, alumini, acer, inox, fusta, pell, entre d’altres. Donem servei a sectors com l’agroalimentari, el sector cosmètic, el sector farmacèutic i els laboratoris, el sector automobilístic, el sector industrial com l’electrònica o petits electrodomèstics, entre d’altres. 

A Graficser disposem de tota la maquinària necessària per dur a terme qualsevol impressió que requereixi la tampografia i la serigrafia industrial. Això ens permet ser molt competitius i oferir un servei totalment personalitzat.

Si estàs fabricant, dissenyant o comercialitzant un producte i t’agradaria personalitzar-lo no ho dubtis més i contacta amb nosaltres. T’aconsellarem sobre quina tècnica és la més adequada per aconseguir el teu objectiu i després te’l personalitzarem amb el disseny que ens facilitis.  I si no tens el disseny, a Graficser també te’l podem fer. T’entregarem un producte excel·lent, personalitzat al teu gust, de qualitat òptima i duradora. Contacta amb nosaltres sense compromís a info@graficser.com o al 938 861 215.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.