Truca!938 861 215 Demana pressupost
tampografia

Dominem totes les tècniques actuals per al marcatge industrial de tota mena de productes

Gràcies a la nostra àmplia i dilatada experiència com a gràfica, treballem i dominem totes les tècniques contemporànies i sistemes de marcatge industrial de productes.

El primer que hem de posar en valor és que treballem amb serigrafia, així com amb totes les seves variants, de forma molt habitual i comptem amb amplis coneixements referents a les aplicacions industrials d’aquesta estesa tècnica de marcatge i estampació.

Aquesta tècnica ens permet estampar qualsevol imatge, text, il·lustració o grafisme sobre una superfície plana i treballant amb una llarga llista de materials: ferro fusta, pell, plàstics…

empresa experiencia marcaje industrial

La qualitat de l’estampació és molt bona i ofereix un univers de possibilitats a la gràfica, sent una de les tècniques i sistemes de marcatge industrial més comuns i utilitzats actualment.

D’altra banda, també convé esmentar que també treballem la serigrafia cilíndrica, que ens permet estampar en superfícies cilíndriques com les ampolles o els envasos.

Per si no fos prou, realitzem complets estudis de viabilitat que ens permeten identificar tots els errors que poguessin sorgir a priori, abans de començar amb la producció o l’estampació de la peça.

Això ens permet treballar amb multitud de sectors industrials: agroalimentari, cosmètic, farmacèutic, laboratoris, electrònica, petit electrodomèstic, metal·lúrgica, automoció…

Aquesta tècnica ens permet estampar qualsevol imatge, text, il·lustració o grafisme sobre una superfície plana i treballant amb una llarga llista de materials: ferro fusta, pell, plàstics…

tampografia

Altres tècniques i sistemes de marcatge industrial amb les quals solem treballar

Un altre sistema de marcatge industrial amb el qual estem àmpliament familiaritzats és la tampografía. Aquest ens permet estampar en superfícies irregulars, ja que gaudeix una gran versatilitat en tota mena de formes: còncaves, convexes, esfèriques, cilíndriques…, i en diferents materials com a vidre, la fusta, el plàstic o el metall.

Seguim amb el marcatge per impressió digital directa, un sistema que ens permet estampar amb negres UVI directament sobre materials plans de fins a 6 cm de gruix, ja siguin de PVC, metacrilat, policarbonat, metall, vidre, fusta, teixits, cartó ondulat, catifes, suro, vidre, planxes d’acer…

Realitzem tant treballs individuals com projectes que representin l’estampació d’una extensa quantitat de peces: senyalització vertical, indicacions d’edificis públics, decoració de panells comercials, plafons decoratius, catifes decoratives…

Acabem aquest post sobre els sistemes de marcatge industrial actuals parlant del marcatge làser. Un mètode que ens permet treballar amb rigor, exactitud i molta qualitat, podent estampar peces d’alumini, pell, fusta, ferro, acer inoxidable… És un tipus d’impressió que es caracteritza per la seva gran durabilitat, definició i resistència.

Si vols preguntar-nos alguna cosa sobre els sistemes de marcatge industrial, no dubtis a contactar amb nosaltres

Sempre ens hem caracteritzat per escoltar i ajudar als clients en tot el que sigui a les nostres mans. Ens agrada posar els nostres amplis coneixements a la seva sencera disposició.

Si t’agradaria preguntar-nos alguna cosa o demanar pressupost, pots fer-ho sense cap compromís trucant per telèfon al 938 861 215, enviant un correu electrònic a info@graficser.com o emplenant el formulari que es trobarà en aquesta mateixa web.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.