Truca!938 861 215 Demana pressupost
soportes para anuncios publicitarios barcelona

Les banderes i màstils són el producte estrella per identificar marques de manera eficaç i molt visible

Cada cop són més les empreses que inverteixen una quantitat important de diners en posicionar la seva marca al mercat i destacar per sobre de la competència. Per aquest motiu, és molt freqüent que les companyies comptin amb un departament intern de comunicació o màrqueting o que externalitzin aquest servei amb la finalitat de donar-se a conèixer. A Graficser ens encarreguem de donar forma als projectes i idees que surten d’alguns d’aquests departaments. Això ens permet estar permanentment connectats amb les tendències del sector i poder aconsellar als nostres clients què és el que més es porta o què és el que millor funciona a cada moment.

Basant-nos en la nostra experiència, podem afirmar que les banderes i màstils són uns suports per a anuncis publicitaris que ofereixen un excel·lent resultat a aquells que hi aposten. Sovint imprimim banderes amb el logotip d’una empresa  per a clients que volen fer un pas endavant per identificar la ubicació física de la seva marca o volen destacar davant de la competència en un esdeveniment o demostració.

Per què les banderes i màstils són els suports per a anuncis publicitaris que més triomfen?

Les banderes i els màstils s’han convertit en els suports per a anuncis publicitaris més exitosos a causa de les seves singularitats naturals. I quins són aquests atributs? El continu moviment de les banderes i la seva posició elevada les converteixen en un element dinàmic que atrau fàcilment l’atenció del públic. Són un element dinàmic a diferència de molts altres suports per a anuncis publicitaris. Si tenim un element situat en una posició privilegiada, elevada, que destaca i a més està dotat de cert moviment, és gairebé impossible que passi desapercebut.

Els clients que aposten per consolidar la seva marca a través de banderes i màstils obtenen grans resultats. A més a més, a Graficser no només ens encarreguem del procés d’impressió de les banderes, sinó que també assessorem als clients sobre la mida que aquestes haurien de tenir i el tipus de màstil que s’hauria d’utilitzar en funció del lloc on la volen instal.lar. I per si no fos prou, a Graficser ens encarreguem del procés de muntatge del màstil per evitar errors de seguretat.

Quins tipus de banderes et podem oferir?

A continuació exposem el catàleg de banderes per a empreses que des de Graficser et podem oferir.

  • Banderes Fly Beach. Et podem oferir tres  models diferents d’aquest tipus de bandera. La diferència entre ells és la forma de la tela, que pot ser rectangular (feather), en forma de gota (quill) o rectangular amb acabat rodó (crest). Aquestes banderes estan impreses digitalment sobre un teixit 100% polièster. L’acabat és a doble cara perquè es pugui veure des dels dos costats. La costura consta d’un doble reforç i està preparada perquè pugui ser instal·lada en un màstil o suport. Aquest tipus de banderes s’utilitzen per a senyalitzacions tant en interiors com en exteriors. Ideals per a senyalitzar la ubicació de la teva empresa en fires, esdeveniments o convencions. També es fan servir per senyalitzar la ubicació actual de campanyes amb una finalitat comercial o de senyalització corporativa al carrer. En alguns casos, fins i tot es fan servir en esdeveniments esportius per indicar on es troba el punt d’informació o els punts de recollida de deixalles en els esdeveniments, ja que només aixecant la vista es localitzen fàcilment. Ja veus que són molt versàtils i poden fer-se servir en una infinitat de situacions.
soportes para anuncios publicitarios
Soporte para anuncios publicitarios
  • Banderes publicitàries corporatives. Elaborades amb un teixit polièster de 120g/ m2 amb impressió digital. En funció del suport escollit, els acabats poden ser amb anelles, cintes de reforç o contrapesos per tal de garantir l’òptima visibilització de la bandera. S’utilitzen per identificar una empresa, producte o marca en circumstàncies molt diverses. Tenint en compte els atributs positius de visibilitat que tenen, moltes empreses escullen la bandera en lloc d’altres suports publicitaris. Si es té en compte la relació preu-rendiment, el resultat sempre és positiu.
  • Banderes institucionals. A Graficser disposem d’un ampli ventall de banderes oficials de països, comunitats autònomes, pobles, ciutats i organismes oficials. Habitualment aquest tipus de banderes tenen les mateixes característiques tècniques que les publicitàries corporatives. En cas que el client ens demani una bandera oficial o corporativa pensada per estar exposada sempre a l’interior, la podem imprimir amb un altre tipus de teixit com el ras, o fins i tot brodar-la.
Soporte para anuncios publicitarios

Suports per a anuncis publicitaris amb banderes

L’elecció del màstil que subjecta la bandera és igual o fins i tot més important que l’elecció del disseny que s’imprimeix o la dimensió que ha de tenir. Segons la grandària de la bandera el màstil ha de fer una alçada o una altra per garantir la seguretat i que la visibilitat sigui òptima. Els màstils que et podem oferir a Graficser són:

  • Màstils estàndards. Poden ser de fibra de vidre, d’alumini o d’acer. Les mides van des dels 6 fins als 12 metres. La bandera es fixa al màstil i té el mecanisme necessari per hissar la bandera. 
  • Màstils amb braç potenciador. Aquest tipus de màstil permet una màxima visibilitat de la bandera, ja que sempre es manté estesa. Amb l’ajuda del braç potenciador i la seva capacitat de gir de 180º, la bandera es pot veure estesa des de diferents angles segons com bufi el vent.
  • Màstils de paret o de balcó. Estan fabricats amb fibra de vidre o acer inoxidable, ja que majoritàriament van col·locats en exteriors. Medeixen de 2 a 5 metres i es poden subjectar amb un angle que oscil·la entre 45 i 60 graus segons el lloc on es col·loquen.
  • Màstils interiors. En aquest cas, es pot escollir entre més materials i acabats perquè no han d’estar exposats a les inclemències meteorològiques. Poden ser màstils de fusta, d’acer inoxidable, de fibra de carboni, de fibra de vidre o de llautó. 

Si estàs pensant a fer servir les banderes i màstils com a suports per a anuncis publicitaris per tal de donar a conèixer la teva empresa, no ho dubtis més i contacta amb Graficser. Estarem encantats d’ajudar-te. Pots trucar-nos al 938 861 215  o escriure’ns a info@graficser.com.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.