Truca!938 861 215 Demana pressupost

A Graficser tenim un ampli ventall de vinils per a tota mena de superfícies

Necessites vinils decoratius per a comerços? Necessites vinils per senyalitzar el recorregut intern de les teves instal·lacions? Necessites vinils per personalitzar i donar un toc diferencial al teu establiment? Necessites vinils decoratius per incorporar missatges als teus aparadors? Sigui quin sigui el motiu pel qual necessites uns vinils decoratius, a Graficser els trobaràs. Tenim tota mena de vinils adhesius: tant per a interiors com per a exteriors, llisos o amb textures, amb vinil de tall o amb vinil amb impressió digital d’alta qualitat.

Quan un dels nostres clients ens explica la necessitat de decorar el seu establiment, oficina o llar, a Graficser l’aconsellem del tipus de vinil que li permetrà aconseguir el resultat esperat. Tots els vinils inclosos al nostre catàleg garanteixen la màxima qualitat i durabilitat. 

Sigui quin sigui el seu sector d’activitat, trobarem la solució per personalitzar el seu espai amb el vinil més adequat.

Vinils decoratius per a comerços: vidres i vitrines

Entre la multitud de vinils per a comerços, un dels més recurrents és el vinil àcid per a vidres. És molt freqüent veure’l en oficines, bars, restaurants i aparadors, ja que és una forma molt econòmica de personalitzar aquests espais i poder renovar la decoració de manera més o menys freqüent sense haver de gastar una quantitat enorme de diners. Solen ser vinils per interiors i d’efecte translúcid, que permeten el pas de la llum, però no la transparència, oferint així privacitat per la gent que es troba en el seu interior.

Aquest tipus de vinil ofereix una enorme versatilitat: hi ha qui només vol posar un vinil àcid perquè passi la llum i no es vegi l’interior, però hi ha qui aprofita per imprimir digitalment el seu logotip o un eslogan comercial.

 

Vinils decoratius per a comerços: microperforats per a vidres

Aquest tipus de vinils amb impressió digital per aparadors són la solució ideal si necessitem que es faciliti el pas de la llum a través del vinil, però mostrant el disseny del vinil personalitzat per la part exterior amb més intensitat que en el vinil àcid.

Aquesta classe de vinils aporten privacitat i redueixen l’entrada de llum solar en un 20%. Tenen una durabilitat destacable.

Aquests tipus de vinils també s’utilitzen per la retolació dels vidres dels vehicles no comercials quan hi volem posar la publicitat de l’empresa, essent sempre homologats per les revisions de la ITV.

Vinils decoratius per a comerços: vinils de tall amb tocs fluorescents

El vinil de tall és un dels més utilitzats en els comerços. Es pot utilitzar tant en interiors com en exteriors. Es poden tallar vinils fluorescents, reflectants, llisos, amb textures, de color mat, brillants, etc.

Vinil decoratiu per a comerços transparent 

Els vinils per a botigues transparents són molt útils en aparadors. Es consideren un gran element de comunicació visual. Són molt útils per captar l’atenció dels clients. A més, són fàcils de col·locar i de treure.

Vinil decoratiu per a comerços: adhesiu impressió digital

Aquest tipus de vinil imprès digitalment es fa servir sobretot per donar color a les parets llises, ja sigui amb una impressió d’una fotografia d’alta qualitat o amb un missatge o eslogan comercial. És un material molt resistent i requereix molt poc manteniment.

Vinil decoratiu per a comerços: adhesiu per a terres

Aquest tipus de vinils serveix per donar informació només mirant el terra. Es pot fer servir per indicar recorreguts, senyalitzar espais, publicitar productes o serveis, etc.

Aquests vinils es caracteritzen per ser molt resistents a cops, rascades o taques. Són antilliscants i aguanten temperatures elevades. Són molt fàcils de netejar.

Vinils de fundició per a vehicles

Malgrat que aquest tipus de vinils no es faci servir en comerços i botigues, també en tenim a Graficser. Aquests es caracteritzen per tenir una gran capacitat d’adhesió, permeten una impressió digital d’alta qualitat, estan homologats per a revisions ITV i es poden emprar per a la retolació integral de vehicles.

Troba els vinils decoratius per a comerços ideals a Graficser

Si vols decorar la teva oficina o el teu comerç amb vinils decoratius de primeríssima qualitat, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. T’assessorarem sobre quin tipus de vinil és el que millor s’adapta a les teves necessitats i, en cas que sigui necessari, els nostres dissenyadors t’ajudaran a definir el disseny òptim.

Contacta amb Graficser a través del correu info@graficser.com o trucant al 938 861 215.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.