Truca!938 861 215 Demana pressupost
Diseño de furgonetas rotuladas

A Graficser t’ajudem en el disseny de la teva marca corporativa d’una manera molt professional perquè aconsegueixis impactar i transmetre el teu missatge de la millor manera possible. Un dels nostres eixos principals és el disseny de furgonetes retolades o en qualsevol vehicle perquè puguis implementar la teva imatge i aconseguir una publicitat molt més eficaç i de més abast.

Aquí et presentem tres d’algunes de les raons per les quals t’interessa el disseny de furgonetes retolades de la teva empresa, sigui en tan sols algunes parts com retolar vidres de la furgoneta, portes laterals o posteriors; o més aviat una retolació integral.

diseño de furgonetas rotuladas de comida

1- És una publicitat eficaç de la teva empresa. Potencia el reconeixement de marca, sigui que vagis a entregar material o una comanda, tinguis una reunió o simplement et desplacis d’un lloc a un altre.

2-Amplies el teu públic i l’expansió. Com que el vehicle es mou, el disseny de furgonetes retolades dóna a conèixer la teva marca i la imatge a altres conductors o vianants del carrer, i això augmenta la teva visibilitat.

3- Aconsegueixes referències de forma senzilla. Si et mous sovint per zones concretes, aconsegueixes que moltes persones et tinguin en el seu top-of-mind o et recordin més fàcilment. Si el teu missatge és clar, poden funcionar com a persones que refereixen la teva empresa al teu client potencial i ajudar-te a augmentar les teves vendes.

Ja sigui per retolar vidres de la furgoneta, cotxe, camió, autobús; fins a zones de càrrega de motocicletes o tot el xassís; a Graficser tenim molta experiència en retolacions de vehicles i segur que podem ajudar-te amb uns preus molt competitius.

rotulación de coches para marca corporativa mafesa

Opta per una retolació bàsica estratègica amb bons resultats

Si disposes de poc pressupost o comptes amb pocs vehicles a l’empresa, pots optar per una retolació més senzilla de la flota. Es tracta d’una bona solució per a un tipus de publicitat més discreta, senzilla, neta i alhora elegant, per aconseguir generar un impacte igualment. En aquest sentit, el disseny de furgonetes retolades és molt variat i es troben solucions per a tota mena de vehicles.

Algunes accions concretes i els seus materials poden ser amb vinil de tall o bé digital, o també amb imants petits. El resultat final és molt cridaner i ideal si no vols o no pots fer grans inversions.

Disseny de furgonetes retolades de forma integral amb millors resultats comercials

El fet de fer un disseny de furgonetes retolades o del tipus de vehicle que sigui la teva flota, de manera integral, et dona molts beneficis. Es tracta d’una inversió amb resultats a curt termini gràcies a l’abast i a l’impacte que pots arribar a tenir.

Òbviament tota la senyalètica i imatge és molt més visible i a Graficser et podem ajudar a fer vinils de colors, amb un canvi d’estètica complet o bé utilitzant els que ens proporcionis.

Beneficia’t de la retolació dels teus vehicles i millora la presència de la teva marca!

Aposta per una retolació dels teus vehicles d’empresa per una millor visibilitat i per augmentar les teves vendes potencials, gràcies a generar un posicionament de la marca i millorar l’impacte de la teva imatge. Truca’ns al 938 861 215 per a informació més personalitzada o per resoldre qualsevol dubte o ens pots enviar un correu electrònic a info@graficser.com amb les teves propostes i així analitzar com et podem ajudar.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.