Truca!938 861 215 Demana pressupost
camisetas estampadas personalizadas

Afegeix el teu disseny, logo o fotografia a samarretes estampades personalitzades per a qualsevol esdeveniment, celebració o per potenciar la imatge corporativa de la teva empresa. Les samarretes estampades són una forma d’identificar i visibilitzar campanyes o grups i generar comunitat. A Graficser volem ajudar-te perquè fa anys que treballem en el món del disseny i la comunicació i sabem que tindràs els millors resultats!

Les samarretes estampades personalitzades poden tenir moltes finalitats, ja sigui per potenciar la teva imatge corporativa com a roba laboral, per a publicitat de la teva empresa, per a esdeveniments, jornades esportives i equips de futbol o per a festes i comiats de soltera. 

L’objectiu d’aquest tipus de samarretes és aconseguir una estampació duradora que permet identificar un grup de persones amb tots els beneficis, també productius, que això comporta. En l’article d’avui expliquem alguns avantatges i característiques a tenir en compte a l’hora de comprar samarretes personalitzades.

camisetas estampadas personalizadas con transpirabilidad

Alguns avantatges a l’hora d’optar per  samarretes estampades personalitzades a la teva empresa o organització

Hi ha alguns avantatges evidents que acaben ajudant a la productivitat d’una organització en l’àmbit corporatiu d’una manera directa i indirecta. Per això creiem important destacar alguns d’aquests avantatges de les samarretes estampades personalitzades.

  • Destaques davant la competència. Si tens una samarreta personalitzada, vol dir que també tens una imatge única que destaca respecte a la resta de la competència del teu sector.
  • Aparença més professional i generació de confiança. Si tot el teu personal vesteix amb els mateixos colors i la mateixa imatge, guanyes més visibilitat i transmets una sensació de solidesa com a negoci. Tot això ajuda al posicionament i a la reputació de la teva empresa i augmenta la confiança en la marca.
  • Unió dins de l’empresa. Les samarretes estampades personalitzades generen sentiment de comunitat entre els col·laboradors de l’empresa i això fa que se sentin més identificats i involucrats en els èxits corporatius.
  • Funcionen com a font d’ingressos. Les samarretes també poden funcionar com a ganxo per generar ingressos a través de campanyes, viatges d’estudiants, organitzacions sense ànim de lucre… alhora que difonen la missió del projecte, campanya o empresa.
  • És la millor publicitat i t’ajuda a retenir la marca. La imatge de la teva empresa en els correus electrònics, els vehicles retolats, les carpetes, les targetes de visita, les xarxes socials… I també a la roba! Tot per augmentar la retenció de marca de la teva empresa i que els clients i els clients potencials et recordin i et tinguin al cap o al llistat de les primeres empreses en què pensin quan necessitin els teus serveis.

Aquests són alguns dels avantatges de comprar samarretes personalitzades, que més enllà de la repercussió que puguin tenir en la teva imatge, acaben repercutint també en el benestar i els resultats de l’empresa.

Algunes opcions i característiques per a les teves samarretes estampades personalitzades

Abans d’imprimir una samarreta cal pensar en l’ús i la funcionalitat que li vulguis donar i el disseny que hi vulguis posar. Si el que vols són samarretes de cotó 100% tenim les samarretes Essential de 150 grams ideals per a comandes grans i a un preu unitari molt competitiu. Si el que vols són samarretes estampades amb una mica més de gramatge, tenim la samarreta Premium  també de 100% cotó i d’un gramatge de 190 g. Si en canvi prefereixes una cosa més fresca o vols samarretes estampades personalitzades per organitzar una jornada esportiva o unes sessions d’activitats amb jocs dins de l’empresa, et pot funcionar molt bé la samarreta tècnica de polièster. També disposem de samarretes estampades personalitzades de cotó orgànic.

camisetas estampadas personalizadas

Compra samarretes personalitzades, decideix-te!

Confia en la nostra experiència i professionalitat. A Graficser treballem amb serveis integrals d’una forma personalitzada i familiar. Truca’ns al 938 861 215 o escriu-nos un correu electrònic a info@graficser.com, analitzarem la proposta i et donarem solucions al més aviat possible.

Comparteix aquesta entrada!
Estàs interessat en els nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem a escollir la millor opció per la teva necessitat.